Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Fuel Kan Lover

Bærbare bensinkanner, eller gass bokser, er både en nødvendighet og bekvemmelighet. Bensinkanner har en kapasitet på ti liter eller mindre. Bensinkanner produsert etter 1. januar 2009, må oppfylle visse standarder for å overholde oppdaterte forskrifter. The Environmental Protection Agency, California Air Resource Board og Consumer Product Safety Commission satt forskriften. Automatisk lukking Tut

En automatisk lukking tut må automatisk gå tilbake til en lukket posisjon når den ikke er engasjert for å helle. I tillegg bokser produsert etter 1. januar har 2009 compliance dato ikke har sekundære ventilasjonshull. Disse endringene minske sjansene for søl.
Barnesikret skrukork

I 2008 signerte president Bush Barnas Bensin Burn Prevention Act, som krever at bærbare bensin beholdere produsert for salg i USA på eller etter 17. januar 2009 holder seg til visse barn sikkerhetskrav. Med denne loven i kraft, sluttet bensin trekull tennvæske, lommelykt drivstoff og terpentin på listen av brannfarlige stoffer der containere er pålagt å ha barnesikret nedleggelser.
Minimal Vapor Slipp
med

standarder fastsatt av Environmental Protection Agency krever bensin beholdere for å begrense utslipp av flyktige organiske forbindelser i atmosfæren. I henhold til den bærbare brenselbeholderen Manufacturers Association, kan en gass må være en gjennomtrengelighet-resistent beholder som begrenser hydrokarbon lekkasje til 0,3 gram per liter per dag. Ved hjelp av et drivstoff som kan grensene bensin damp utslipp bidrar mindre til bakkenært ozon (smog).
Etikett Can

Federal farlig stoff Act krever visse beholdere til varsler forbrukere om de mulige farene som den inneholdt produktet kan utgjøre. Følgelig må bensinkanner vise riktig varselskilt for å varsle forbrukere av de potensielle farene.
Eldre og Fritatt bokser

Selv om standarder er satt for produksjon av nye containere, ingen lover eksisterer hindre bruk av gamle bokser. På grunn av dette, kan forhandlere som har gjenværende beholdning av ikke-kompatible, eldre bokser fortsatt selge dem før de er borte. Som i 2010, krever ikke noe utskifting av gamle bokser som kanskje ikke oppfyller nye industristandarder. OSHA-godkjente metall sikkerhet containere, primært benyttes i kommersielle situasjoner og ikke klassifisert som bærbare drivstofftanker beregnet for bruk i boliger, også unnslippe de nye regulations.The regelverket også har ingen peiling på bokser for salg utenfor USA

Ytterligere sikkerhet Tips

Selv ikke mandat, er det en god idé å følge etablerte retningslinjer for sikkerhet når du arbeider med transport eller lagring av en brennbar væske som bensin. Ifølge Environmental Protection Agency, kan det være lurt å gjøre bruk av bedre gass bokser for å redusere eksponering for damper. Vær derfor forsiktig når utlevering bensin og unngå søl ved å fylle alt utstyr og kjøretøy på et hardt underlag og i et godt ventilert område, vekk fra barn og dyr. Oppbevar bensin på et kjølig og tørt sted. På grunn av risiko for varme eller innvirkning eksplosjon, ikke lagre bensin i bagasjerommet på en bil eller i et kjøretøy selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135391.html

Previous:
Next:

bensin