Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan hevert Fuel

Overføring av drivstoff fra en beholder til en annen kan være en vanskelig prosess, knyttet til utslipp og en munnfull av drivstoff hvis det ikke gjøres riktig. Hevert drivstoff fra bilen til din gressklipper, eller til en strandet bilist tom tank, i en ren og effektiv måte ved hjelp av riktig snylte teknikk. Du trenger:
Clear røret eller slangen
Chair eller annet stabilt objekt (om nødvendig)
Fuel container
Vis flere instruksjoner
en

presse slangen inn i bensintanken til den er neddykket i gass. Pass på at slangen er i gassen ved å blåse i slangen og lytte etter boblende lyder.
2

Heng slangen ned til bakken og loop den opp til der det er godt over høyden på gass i gass-tank. Det kan være nødvendig å stå på en stol eller et annet stabilt objekt å komme over gassen nivå.
3

Place munnen på den frie enden av slangen og begynner å suge. Stopp suger når gass begynner å strømme ut av tanken. Fortsett å holde den frie enden av slangen over gassnivået og gassen vil stige inntil det når nivået av gassen i tanken. Så lenge slangen er over nivået av gassen i tanken, vil den ikke renne ut av den åpne ende.

4. Plasser den frie enden av slangen i en beholder, og senke dem begge mot bakken. Når slangen og beholderen er under gassen nivå, vil gassen begynne å strømme inn i beholderen. Stoppe strømmen ved å heve slangen og beholderen over gassen nivå.
5

Hev slangen til at gassen kan strømme tilbake i tanken når du har suges inn ønsket mengde gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135321.html

Previous:
Next:

bensin