Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 1997 F150

The 1997 Ford F-150 er ikke det mest økonomiske bilen på planeten. Men det er OK. En F-150 ble ikke laget for å utkonkurrere en liten coupe eller sedan når det gjelder gass kjørelengde. Ifølge føderale karakterer, den firehjulstrekk, oppnådde V-8 versjonen av '97 F-150 14 mpg i bykjøring og 17 mpg på motorveien. I mellomtiden, de to-wheel drive, klarte V-6-versjonen litt bedre med 15 og 20 mpg henholdsvis. Du kan hjelpe din F-150 oppfyller disse standardene, og kanskje overgå dem, ved å følge noen klare trinn. Instruksjoner
en

Sjekk luftfilteret på 1997 F-150. Hvis du oppdager at filteret er tett eller skittent, har den erstattet. En motor som ikke leveres med en overflod av kvalitet luft vil slite med å utføre og dermed kaste bort gass. Et rent filter lar motoren puste og forbedrer forbrenningsprosessen.
2

Drive din 1997 Ford F-150 med bakluken opp. Det er en vedvarende rykter om at du fjerner din bakluke eller senke det vil hjelpe aerodynamikk av din pickup og øke gass kjørelengde. Dette er ikke sant. Når du kjører med bakluken opp, betyr det ikke negativt påvirke gass kjørelengde. Faktisk kan det også hjelpe den ved å skape et vakuum bak førerhuset som tillater luften å passere over sengen. Har din bakluke opp forbedrer også den strukturelle sikkerheten til lastebilen.
3

Skift olje i F-150 minst hver 3000 til 5000 miles. Fordi Ford lastebil blir eldre, er det viktigere enn noensinne å holde motoren går jevnt. Jo mer jevnt motoren går, jo mer gass du vil spare. Bruk navn-brand syntetisk olje eller en kvalitet, lav viskositet, spesielt hvis du bor i kaldere klima. Tykkere olje øker belastningen på motoren.
4

Blås din lastebilens dekkene til trykket foreslått på dekkene selv eller på frimerket funnet på førersiden dørkarmen. Dekk som er for lavt lufttrykk øker motstand og friksjon, som til slutt gjør at motoren jobbe hardere. Igjen, jo større arbeidsmengde plassert på motoren din, jo mindre gass kjørelengde du vil oppnå.
5

Ha en kvalifisert Ford mekaniker sjekke ut din lastebilens tennplugger, innsprøytningssystem og oksygen sensorer. Selvfølgelig, hvis du er mekanisk tilbøyelig du kan utføre denne checkup selv. Det som er viktig er at disse komponentene er sjekket for å sørge for at de fungerer som de skal. Hvis du har gamle tennplugger, en dårlig injektor eller en sviktende sensor, vil din gass kjørelengde reduseres.
6

Fjern så mye vekt som mulig fra F-150. 100 ekstra pounds, ifølge Federal Trade Commission, er nok til å redusere din drivstoffeffektiviteten med så mye som to prosent. Derfor fjerner unødvendige last og ettermarkedet deler som gagner bare estetikk av lastebilen, f.eks, store dekk, krom trinn barer, push barer, roll barer, et cetera.
7

Drive din 1997 F- 150 med sunn fornuft. Nok en gang ble lastebilen ikke utformet med fart i tankene. Hvis du holder speedometer under 60 km /h, bør du se fordelene på gass måleren. Hastigheter utover 60 vil redusere din drivstofføkonomi, som motoren er tvunget til å jobbe ekstra hardt for å drive en så tung bil ved høye hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135320.html

Previous:
Next:

bensin