Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke KM på en 2006 Chevy Avalanche

Utstyrt med en 5,3 liters V-8 motor, er 2006 Chevy Avalanche ikke kommer til å overvelde alle med fremragende drivstofføkonomi. The Avalanche representerer en krysning mellom en pickup og en SUV, og som sådan, ikke er utformet med optimal gass kjørelengde i tankene. Snarere er det rettet mot de som ønsker både det praktiske og passasjer plass av en SUV og kraften og allsidigheten til en lastebil. Dette betyr imidlertid ikke at du må betale for mindre. Tvert imot, kan du bidra til å forbedre Chevy Avalanche sin drivstoffeffektivitet ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Reduser `06 Chevy Avalanche til lager komponenter. Ettermarkedet tilbehør pleier å ha en negativ effekt på gass kjørelengde. Ekstra belysning, tyngre /større hjul og dekk, grill vakter, stigtrinn og eventuelle andre deler lagt for å tilpasse bilen din tjener kun for å øke vekten. Den ekstra vekten betyr at motoren må jobbe ekstra hardt, og det betyr at du betaler mer ved pumpen.
2

Begrense hastighet. Din Avalanche er et tungt kjøretøy og skryte ikke de største aerodynamikk. Derfor, for hver 5 mph over 60 km /h, må Chevy motor slite mer og mer for å kjempe mot økt luftmotstand. Som et resultat, lider din drivstoffeffektivitet. Bruk cruise control for å opprettholde hastigheten. Også viktig er behovet for å lette på gasspedalen når du starter opp. Når du pistolen motoren for en rask start, kaster du bort gass. Tilsvarende må du forutse stopper og gradvis brems, kystfart til en fullstendig stopp når det er mulig.
3

Lag en enkelt tur i stedet for flere. Planlegge dagens ærend på forhånd slik at du kan gå alle stedene du trenger å gå i minst tid og avstand. Hvis du har overskytende kontanter, installere en GPS i Avalanche din kan hjelpe til med dette arbeidet, da det vil lede deg til din destinasjoner langs de mest effektive ruter. Når du planlegger din ærend, husk høyt trafikkerte områder og unngå dem for enhver pris.
4

Bruk Chevy Avalanche er klimaanlegget som sparsomt som mulig. Hvis det er varmt og du er på reise i lave hastigheter, bare rulle ned vinduene. Ved høyere hastigheter, bør du rulle opp vinduene og bruke klimaanlegget, skjønt, bør du prøve å holde det på en lavere innstilling.
5

Ikke la din Chevy Avalanche gå på tomgang i mer enn noen få minutter av gangen. For eksempel, hvis du finner deg selv venter på en veibygging mannskap til å la deg passere gjennom, snu Avalanche av for å spare gass. Når bilens motor er i gang, mens faktisk ikke flytte noe sted, det blir en ussel 0 miles per gallon.
6

Endre 2006 Avalanche olje ca hver 5000 miles (mer hvis du bruker den for tung tauing eller hale). Også holde en vanlig vedlikeholdsplan, sjekke andre væsker som overføring olje. Et kjøretøy som går på skinner vil spare gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135292.html

Previous:
Next:

bensin