Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre den 2007 Tahoe LTZ gass kjørelengde

Mens 2007 Chevy Tahoe LTZ kan selvsagt ikke konkurrere med mindre sedan eller crossover SUV når det gjelder gass kjørelengde, er det mer drivstoffeffektiv enn tidligere Tahoe modeller. På grunn av toppene i gassprisene i løpet av tiden, redesignet General Motors Tahoe, noe som gjør det mer aerodynamisk og utstyre den med en mer effektiv motor. Dermed var gjennomsnittlig 5.3L 2007 Tahoe ca 20 mpg i kombinert by og på motorvei kjøreforhold. Du kan hjelpe Tahoe oppnå dette nivået av drivstofføkonomi, og kanskje til og med overgå det, ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Redusere vekten på 2007 Chevy Tahoe. Fordi SUV er allerede en stor bil, vil ekstra vekt sette en alvorlig belastning på motoren din. Som et resultat av den ekstra arbeidsbelastningen på motoren din, vil din gass kjørelengde lide. Derfor fjerner all unødvendig last og avinstallere eller erstatte ettermarkedet tilbehør.
2

Bruk Tahoe cruise kontroll når det er mulig. Ved kjøring på åpne, flate strekninger av motorveien, sette cruise kontroll, slik at Tahoe er på reise ved eller under 60 mph. Dette gjør at motoren til å stadig kjøre på en enda RPM og dermed øke drivstoffeffektiviteten. Også, på grunn av Tahoe størrelse, vil hastigheter over 60 km /h sette en ekstra belastning på motoren og drastisk redusere gass kjørelengde.
3

Accelerate sakte når du kjører Tahoe. Igjen, på grunn av den Tahoes størrelse, Avfall rask akselerasjon drivstoff som motoren kjemper for å drive kjøretøyet fremover massive vekt. Tilsvarende vil slamming på bremsene kaste bort gass. Forutse dine stopper og gradvis kysten til en stillstand, ved hjelp av bremsene med måte.
4

Ikke plasser gjenstander på utsiden av Tahoe. GM gjort store anstrengelser for å forbedre aerodynamikk av 2007 Tahoe, omstrukturere sin air dam, grill og frontruten. Disse forbedringene kan helt ugjort ved å legge unødvendig utvendig belysning eller grill vakter eller haling last på taket av Tahoe.
5

Les din Tahoe bruksanvisningen og holder seg til en vanlig vedlikeholdsplan. Du bør minne mekaniker til å sjekke Tahoe bensininnsprøytning, drivstoff filter og tennplugger. Hvis noen av disse delene ikke fungerer som de skal, vil drivstoffeffektivitet være begrenset. Også endre Tahoe olje noen få tusen miles, og erstatte den med en lettflytende olje eller premium syntetisk. Når du bytter ut olje, må du huske å sjekke Tahoe luftfilter. Hvis det er skittent, må den skiftes. Et tilstoppet luftfilter reduserer gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135316.html

Previous:
Next:

bensin