Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Syphon gass ut av en bil

Hvis bilen din bryter sammen med en full tank av gass eller en av dine biler er tom og den andre er full, kan det være lurt å sug gassen ut av bensintanken. Denne prosessen er enkel og, når det gjøres riktig, ikke fører gass komme i munnen. Husk imidlertid at syphoning gass ut av en annens bil er ulovlig, ikke bruk denne metoden for å stjele gass. Du trenger:
5-gallon bøtte
6 til 8 meter i klar plast slange
Chair eller boks
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en 5-allon bøtte på bakken for å fange gassen når den begynner å strømme ut. Klipp en lengde av klar plast slange, med en diameter liten nok til å passe inn i din gass tank, til en lengde på 6 til 8 meter. Ikke bruk en hageslange. Du vil ikke kunne se gassen som strømmer inn i slangen med mindre slangen er klart.
2

Sjekk at bilen er slått av, og skru av hetten fra gasstanken. Sett den ene enden av slangen inn i bensintanken, og skyv den ned under gassledningen. Hvis du er usikker på om det er under gassen linje, blåse inn i slangen og lytt etter en boblende lyd. Hvis du ikke hører en, presse slangen inn ytterligere.
3

Lavere den andre enden av slangen slik at den berører bakken, deretter vikle den rundt i en sirkelbevegelse til skape en bue. Stå på en solid stol eller en boks, slik at du kan holde opp enden av slangen høyere enn gasstanken på bilen.
4

Rengjør slangen for å sterilisere den, og sakte suge på ende. Se for gassen til å strømme inn i sløyfen. Så lenge du holder enden av slangen godt over bensintanken, bør gassen ikke kommer opp gjennom løkken og inn i munnen. Dette eliminerer risikoen for å svelge gass, men bør du likevel gå sakte for din sikkerhet. Når du ser gassen fylle opp løkken, slutte å suge på den.
5

plasser slangen i bøtten, og flytte slangen rundt slik at løkken retter seg ut og gassen begynner å strømme inn bøtte. Det bør alle flyte ut i bøtte, og du kan ta ut slangen og erstatte gasskappe. Hvis gassen slutter å renne eller annen grunn, og du tenker mer gass er fortsatt i tanken, ikke prøv å få det ut. Du må grundig vask og sterilisere slangen før du prøver på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135130.html

Previous:
Next:

bensin