Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Sikkerhet når du fyller drivstoff en Gas Tank

Selv om mange av oss fylle bensin på en daglig basis, og sjelden vurdere risikoen involvert, er det en rekke sikkerhetstiltak som kan bidra til å eliminere muligheten for en bensin-relaterte ulykker. Mange av følgende sikkerhetstiltak kan virke innlysende, men er viktig for sikker tanking. Tanking Sikkerhetsregler

alltid at motoren er helt av før du fyller drivstoff. Sette ut sigaretter og sørge for at det er ingenting emitting gnister eller flammer overalt i nærheten. Fyrstikker og lightere bør også bli satt bort. Prøv å ikke gå inn igjen bilen din når du fyller drivstoff siden det vil føre til en oppbygging av statisk elektrisitet på din person. Hvis du må gå tilbake for noen grunn, vil berøre en metallgjenstand lade ut oppbygging.
Tanking Safety Rules Part 2

Unngå søl bensin ved ikke å forsøke å overfylle din tank etter at dispenseren har allerede utkobling. Hvis det er et spill på en bensinstasjon, bør operatøren bli varslet umiddelbart for opprydding. Kontroller at drivstoff linjene på bilen din er intakt og ikke lekker før du forsøker å fylle bensin.
Container Tanking Safety

Bruk alltid godkjente beholdere som står i tilslutning til statlige eller føderale bestemmelser. Hold flammer, gnister og glør fra beholderen under bruk. Etter å fylle en container eller bruker det, returnere den til lagring eller flytte den ut av veien for noen motorer eller sigaretter. Aldri fylle en beholder mens den hviler på baksiden av lastebilen eller innsiden av et kjøretøy. Alltid ta det ut av bilen og plassere den på bakken først. Ikke rush å fylle beholderen, i stedet fylle det med en treg hastighet. Dette vil bidra til å sikre oppbygging av statisk elektrisitet ikke oppstår, og også bidra til å eliminere søl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135162.html

Previous:
Next:

bensin