Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde & Motor Ytelse

Bilkjøring kan bli dyrt. Det er kostnaden for bilen, etterfulgt av vedlikehold, dekk, registrering, inspeksjoner - listen fortsetter og fortsetter. Mens de fleste av disse er uunngåelig, er ett område av kostnaden at sjåførene har en viss kontroll over hvor mye gass de bruker. Mens kostnadene for bensin svinger med lite hensyn til forbrukerne, og kjøper det er et uunngåelig faktum av kjøring, kan forsiktige bilistene bruke ulike teknikker for å sikre at de bruker mindre drivstoff, sine motorer utføre mer effektivt og de får mer igjen for pengene sine. Instruksjoner
en

kjøpe en drivstoffgjerrig bil. Det første skrittet for å forbedre gass kjørelengde og motorytelsen er å ha et solid fundament. Kjøpere bør handle for å finne den beste balansen mellom drivstofføkonomi og ytelse. Et nyttig verktøy for å gjøre dette er United States Department of Energys drivstofføkonomi informasjon nettsted, som har standard gass kjørelengder for biler med alt fra i dag til 1986 (se Ressurser).
2

Gjør god bruk av tid på veien. Mange sjåfører brenne drivstoff ved å ta ineffektive ruter til flere stopp, ved å gjøre mer enn en tur til samme destinasjon og ved å kjøre korte avstander i stedet for å gå eller sykle. I stedet for å kjøre til hjørnet, for eksempel prøve å gå, jogge eller sykle. Planlegg ruter som gir mulighet for den korteste kjøreavstand mellom flere stopp. Sett opp en Carpool med kolleger der hvert medlem roterer kjører for gruppen.
3

Drive på en effektiv måte, akselererer til en fornuftig tempo og bor på eller i nærheten av fartsgrenser. Ifølge US Department of Energy, de fleste biler bruker gass i et raskere tempo når de overstiger 60 miles per time og brenne enda mer på grunn av akselerasjon forårsaket av inkonsekvent hastighet. I stedet for å påskynde eller akselererer raskt, opprettholde hastigheten på eller nær 60 mph på motorveien mens du bruker cruise control for å sikre en jevn hastighet blottet for stadige endringer.
4

Ta vare på bilen. Skifte olje ofte og sørge for at motoren får all rutine forebyggende vedlikehold, slik at den fungerer effektivt. Hvis det oppstår problemer med bilen, få dem løst umiddelbart og riktig i stedet for å utsette dem. Pass på at dekkene er riktig lufttrykk og i balanse, slik at motoren ikke må jobbe så hardt for å kjøre bilen.
5

Snu bilen av når stepping ut. Selv om det kan være fristende å forlate en bil på tomgang mens du kjører inn i huset eller lage en rask stopp, dette brenner gass for absolutt ingen god grunn. Tomgang biler brenne gass mens ikke noe sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135450.html

Previous:
Next:

bensin