Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Futures Market Påvirker Bensinpriser

fremtiden markedet tillater tradere å satse på om prisen på bensin, eller en hvilken som helst vare, vil stige eller falle på en dato en gang i fremtiden. Tradere som holder lange posisjoner spår at gassprisen vil være høyere på en bestemt dato i fremtiden, tradere holder korte posisjoner er forutsi prisen vil være lavere på denne datoen. Grossister, spekulanter, OPEC og valuta verdivurderinger påvirke futures markedet og påvirke prisen på gass ved pumpen Funksjon

bensin futures markedet fungerer for å sikre bensin forsyninger er konsistent og pålitelig. I motsetning til andre omsettelige varer, som mat og mineraler, er det ingen andre alternativer for forbrukerne å bruke til drivstoff bilene sine. Energy Information Administration og Department of Energy gi data om råolje produksjon, raffinering evner og lagringskapasitet. Ved hjelp av denne informasjonen, kan grossister bruke futures markedet for å kjøpe bensin til en bestemt pris på spesifiserte fremtidige datoer, og sikrer fortsatt levering til butikker og forbrukere.
Bakgrunn

Gassprisene er primært påvirket av den globale oljeproduksjonen. Omtrent 69 prosent av prisen på gass ved pumpen resultatene fra kostnadene for produksjon og raffinering olje. Siste dramatiske økninger i bensinprisene skyldes politisk uro i Midtøsten. Olje Embargo av 1973, den iranske revolusjonen i 1978, Iran /Irak krigen i 1980 og den Persiske Gulf-krigen i 1990, resulterte alt i dramatiske økninger i kostnadene for bensin.
Effekter

En tilsvarende dramatisk prisøkning i råolje futures markedet inntraff sommeren 2008, som nå har blitt tilskrevet spekulanter og mob mentalitet fokusert på global økonomisk vekst som vil resultere i fremtidig etterspørsel etter gass overgår global oljeproduksjon og reserver. Ikke så åpenbare, men like viktig var verdien av amerikanske dollar på den tiden. Bensin futures omsettes i amerikanske dollar. Som den amerikanske dollaren falt i verdi, mer var nødvendig å kjøpe bensin futures, som reflekterer økte priser.
Hensyn
Oil Reserves

bensin futures markedet spår prisen på bensin på et fremtidig tidspunkt. Den primære faktor som påvirker fremtidige priser er tilbud og etterspørsel på den tiden. Organisasjonen av oljeeksporterende land (OPEC), hovedsakelig i Midtøsten, produserer 40 prosent av verdens råolje, og har 70 prosent i reserve, som kan tappes inn svært raskt. OPEC setter målet nivåer av råoljeproduksjon. Disse nivåene representerer fremtidige forsyninger. Forbli
Expert Insight

Future rekvisitanivåer relativt konstant, sperring politisk uro. Økt etterspørsel etter bensin er avhengig av økonomisk vekst, særlig i utviklingsland, men bare i transportsektoren. Hvis utviklingsland skaper transport modi basert på et annet drivstoff kilde eller øke effektiviteten, vil bensin etterspørselen forblir konsistente. I forhold til futures markedet, spekulasjoner på råolje etterspørsel, vil faktiske avbrudd for å levere eller svingninger i verdien av dollaren påvirker gassprisene på pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135343.html

Previous:
Next:

bensin