Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Benzen Tetthet

Benzen er en organisk kjemisk forbindelse består av like deler karbon og hydrogen, og er en naturlig del av råolje, bensin og sigarettrøyk. Det er et kjent kreftfremkallende og er regulert tungt av den amerikanske regjeringen. Kjennetegn

Ved romtemperatur er benzen en fargeløs væske med en søt lukt og meget brannfarlig. Det fordamper raskt, men veier mer enn luft og har en tendens til å bosette seg i lavtliggende områder. Det opphever ikke helt i vann og vil generelt flyte på toppen som olje.
Bruker

Benzen ble en gang brukt som en petroleum tilsetningsstoff grunn av sin høye brennbarhet, men den skadelige helseeffekter forårsaket US Environmental Protection Agency for å regulere bruken der. Mer nylig har benzen vært en del av andre kjemikalier som brukes til å produsere plast, harpiks, nylon og syntetisk fiber, smøremidler, gummi, fargestoffer, vaskemidler, medisiner og plantevernmidler.

Farer
med

Effekter av eksponering for benzen direkte knyttet til lengden og intensiteten av eksponeringen. Som et kreftfremkallende, kan benzen forårsake kreft ved langvarig og vedvarende eksponering i dampform eller forurenset vann. Det vil også føre til anemi som den infiserer benmargen og holder den fra å produsere nye røde blodlegemer. Eksponering kan også forårsake kvalme og svimmelhet, med døden, hvis venstre ukontrollert, som den mest alvorlige fare.
Tetthet

Tettheten av benzen er ca 0,88 g per milliliter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135434.html

Previous:
Next:

bensin