Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Virkningene av Bad Gas i en bil

Hver sjåfør verste mareritt er at noe kan gå katastrofalt galt med motoren. Reparasjoner kan noen ganger være uoverkommelig dyrt, så vel som tidkrevende. Så naturlig, kan den fryktede lyden av rasling eller banke forårsake ingen liten mengde angst. En diagnose av "dårlig bensin" kan synes å være en lindrende alternativ til mer katastrofale og dyre saker. Venstre ubehandlet, men kan dårlig gass føre til mer alvorlige problemer senere nedover veien for bilens drivstoffsystem. Typer Bad Gas

Vanligvis er det tre typer av dårlig bensin: bensin som ikke inneholder nok dispergeringsmiddel-vaskemiddel tilsetningsstoffer for å holde drivstoffsystemet rent, bensin som ikke inneholder nok oktan og bensin forurenset med jord eller vann.
Mindreverdige Tilsetningsstoffer

Ifølge AA1Car.com, når en leverandør bestemmer seg for å kutte kostnader, er et alternativ å erstatte tilsetningsstoffer i drivstoff trengs for å holde drivstoffsystemet rent med rimeligere, mindre effektive produkter. Disse produktene kan bygge opp en fluidisator uten additiv, som omdanner den faste oppbygging i en flytende tilstand. Men selv med fluidisator, kan disse tilsetningsstoffer fortsatt bygge seg opp over tid. Mens tilsetningsstoffer som hindrer disse problemene finnes, de generelt er dyrere å legge til drivstoff.
Reduksjon av tilsetningsstoffer

Ifølge AA1Car.com, industri egne forholdsregler at det ideelle nivå av additiv beskyttelse er omtrent 1000 deler per million (ppm) av dispergeringsmiddel-vaskemiddel i drivstoffet. Men AA1Car.com sier også at de fleste drivstoff solgt bare har ca 100 ppm av tilsetningsstoff. Denne forskjellen kan føre til mineral innskudd bygge opp hele drivstoffsystemet.
Fjerning av tilsetningsstoffer

Noen leverandører avkall tilsetningsstoffer. Den resulterende oppbygging hvis de ikke behandles, kan føre til avleiringer på brenselcelle injektoren. Etterhvert disse avleiringene begrense strømmen av brennstoff fra dysen, samt forstyrre sprøytemønsteret. Dette kan føre til en mager drivstoffblanding som kan føre til feiltenning, dårlig tomgang, nøling eller drøye.
Lav-oktan bensin

Mest bensinpumpene tilby bensin i tre varianter: vanlig (87 oktan), mid-range (89 oktan) og overkurs (91 oktan). Noen biler trenger premium utenfor høy kjørelengde biler eller de med kompressormatet eller turbo motorer. Men premium blander ofte har høyere nivåer av drivstoff-rensing tilsetningsstoffer. Hvis bilen ikke fungerer godt, kan det trenge en høyere oktan eller tjeneste. Før du endrer drivstoff karakterer, sjekk brukerhåndboken for å sikre at bilen ikke er laget for å bare kjøre på bensin med lavere oktantall nivå.
Premium Grade Fraud

Mens de fleste statene bidra bensinpumpene levere full gallon forbrukeren betaler for, noen har noen virkemidler for å sikre at drivstoffet oktan nivå. Som et resultat, noen mennesker er redd for at det er lite å stoppe skruppelløse leverandører fra potensielt gi vanlig oktan til forbrukere for en premium pris. Imidlertid har tilfeller av slike overgrep ikke dokumentert eller offentliggjort.
Omformulert Bensin

Mange urbane områder nå krever bruk av reformulert bensin, eller RFG å redusere luftforurensningen . RFG er i tillegg raffinert, som øker kostnadene og reduserer energien i brennstoffet. Men noen motor utbyggere hevder at RFG ikke holder godt hvis det sitter i tanken i mer enn åtte dager. Ingrediensene begynner å skille ut og absorbere vann.
Forurenset Bensin

Noen ganger gassen er forurenset med jord eller vann. Disse miljøgiftene er vanligvis holdt ut med å fylle stasjonens pumper med et filter. Underjordiske tanker må oppfylle strenge Environmental Protection Agency retningslinjer for lekkasje og grunnforurensning, og blir jevnlig inspisert. Imidlertid kan disse tankene lekke ut og forårsake forurensing av jordsmonnet og gassen. I biler med stål gasstanker, korrosjon av den beskyttende platekledning på innsiden kan forårsake rust flak å samle seg i pickup sil, som kan skade drivstoffpumpen eller tette dieselfilter.
Bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135251.html

Previous:
Next:

bensin