Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke 2003 Tundra drivstoff kjørelengde

I 2000, med utgivelsen av Tundra, forpliktet Toyota til den stadig mer konkurranseutsatt full størrelse lastebil markedet, som var en liten avgang for et selskap sterkt assosiert med sine kompakte pickups. Tre år senere, tilbød Toyota Tundra med to motortyper: en 3,4-liters V-6 og en 4,7-liters V-8. For det meste, begge motorene rangert likt på gass kjørelengde, i snitt 15-16 mpg i byen og 19 til 20 på motorveien. Bare den V-8, 4-hjulstrekk Tundra rangert mindre, på 14 og 17 mpg henholdsvis. Hvis du eier en 2003 Toyota Tundra, er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe din lastebil oppnå optimal drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Tøm seng av unødvendig last. Ifølge Federal Trade Commission, kan hale rundt bare en ekstra 100 pounds redusere Tundra drivstofføkonomi med om lag 2 prosent. Hvis Tundra er et mannskap cab, vil du også ønsker å felle den pounds ved å fjerne noe verktøy eller utstyr fra førerhuset.
2

Ikke utstyre din 2003 Tundra. Hvis du allerede har tilpasset din lastebil med add-ons, vil du ønsker å fjerne dem for å øke gass kjørelengde. For eksempel kan store dekk gi din lastebil en fin, beefy utseende, men det vil skape kaos på lommeboken din når du er på pumpen. Det samme gjelder for trinn barer, ekstra krom, lift kits, grill vakter, utvendig belysning og store speil. Disse tingene alle legge skjult vekt til din Tundra. Husk, less is more når det kommer til god gass kjørelengde.
3

Lukk Tundra er bakluken. Hvis du har fjernet din bakluke eller erstattet det med et finmasket nett, har du faktisk redusert sjansene for god drivstofføkonomi. Når bakluken er festet og i oppreist stilling, er det faktisk bidrar til å redusere dra på pickup din ved å bygge opp en masse av luft bak førerhytta.
4

Følg fartsgrensen når du kjører Tundra. Mens du kan komme dit du vil gå raskere, du kommer til å brenne mye mer gass når du kjører for fort. Faktisk reduserer gass kjørelengde raskt etter at du nå hastigheter på 65 mph og utover. Du kan begrense din tendens til å øke hastigheten ved å bruke cruise control (hvis montert) mens du reiser på motorveien.
5

Drive din Tundra med sunn fornuft og respekt. Aggressiv kjøring reduserer også drivstofforbruket. Bare husk at du trenger ikke smelle på gasspedalen når du starter ut fra en stopp. Du trenger heller ikke å vente til siste sekund for å komme til en stopp. I stedet begynner sakte, forsiktig trykke på gassen. Tilsvarende forutse dine stopper og brems forsiktig, kystfart til en stillstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135233.html

Previous:
Next:

bensin