Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få en bedre MPG I en Dodge V10

Dodge innført en V10-motor for å velge Ram modeller i 1994. Mens motoren lover økt kraft og ytelse, er det ikke økonomisk i form av gass kjørelengde. Ifølge Dodge sin nettside, er det Viper V10 den eneste bilen utgitt i 2010 med dette komplekset motor. Denne raske, kraftige bilen er rangert i byen for bare 13 miles per gallon bensin. Selv om disse tallene er nedslående, det finnes måter å gjøre en Dodge modell V10-motoren mer effektiv for å forbedre drivstofføkonomien. Instruksjoner
en

Følg vedlikeholdsanbefalinger for ditt kjøretøy. Ta den med til din lokale Dodge forhandler eller en anerkjent mekaniker for rutinemessig oljeskift, tennplugg utskiftninger, og dieselfilter inspeksjoner. Den Edmunds hjemmeside anbefaler også å bruke spesifisert oktan nivåer av bensin og grader av motor olje for å forbedre bilens effektivitet.
2

Riktig blåse opp dekkene. The Fuel Economy nettside sier at en 3,3 prosent forbedring i gass kjørelengde kan oppnås ved å blåse dekkene til riktig trykk. Riktig trykk anbefalingene kan bli funnet på hvitt klistremerke på innsiden av førerdøren jamb.
3

elementer du ikke trenger i bilen ut av det. Redusere vekten av kjøretøyet også reduserer arbeidsmengden og det gir mer effektiv drivstoff bruk.
4

Drive tregere og mindre aggressivt. Landeveiskjøring er vanligvis mer effektivt enn bykjøring grunn av færre tilfeller av akselerasjon. Unngå bremsing og akselerering fort bare for å bremse igjen. Ved hjelp av cruise-kontroll og unngå hastigheter over 60 miles per time er anbefalt av Fuel Economy.
5

Slå av klimaanlegg. Dette reduserer belastningen på motoren i tillegg. Hvis du må gjøre noe for å holde kjølig, rulle ned vinduene mens bykjøring og bruke air condition på riksveg hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135524.html

Previous:
Next:

bensin