Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan annonsere på bilen din og få gratis gass

Uansett hva din økonomiske situasjon er, er det lett å sette pris på verdien av ordet "gratis". Gass For Free er et program som handler gass for kjøretøy reklame, eller "Drivertising" som det heter på selskapets hjemmeside. Hvis du er villig til å bruke bilen som en mobil reklame de vil i sin tur gi deg en gass-kort av varierende verdi, avhengig av hvor mye av bilens overflate plass du er villig til å dekke. Du trenger
Bil (ca 10 år gamle eller nyere)
Gyldig førerkort
Up-to-date auto forsikringspolise
ren kjøring posten
Vis flere instruksjoner
Registrering
en

Gå til gasforfree.com og klikk på "driver melde seg" link fra hjemmesiden.
2

Fullfør registrering med navn og kontaktinformasjon informasjon, fødselsdato, kjøretøy år, merke, modell og farge, samt den gjennomsnittlige miles du kjører daglig og månedlig.

Klikk "ja" eller "nei" som indikerer om du har en gyldig forsikring.

inn noen "tilleggsinformasjon", beskrevet på nettstedet som noe nyttig for å bestemme om du er kvalifisert for programmet, som du pendler i saktegående trafikk som ville øke eksponeringen av noe annonse.


3

De siste trinnene i registreringen er en demografisk seksjon samt grunnleggende spørsmål som ditt nivå av interesse for programmet (rate 1-10), og når du planlegger å starte, hvis du er valgt. Disse trinnene er valgfrie, men ifølge nettstedet, bistå i matchende deg med berørte annonsørene.
4

Les gjennom Vilkår og betingelser nederst på siden, klikker du Ja hvis du er enig, og ville liker å fullføre registreringen, skriv inn Captcha koden og klikk "Apply Now"-knappen for å sende inn.
Tjene
5

Du registrering vil bli gjennomgått ved ferdigstillelse og , hvis du oppfyller de nødvendige kriteriene, vil du bli valgt og lagt til selskapets driver database. På dette punktet, vil du være kvalifisert til å delta i reklamekampanjer.
6 p Som reklame muligheter oppstår vil du bli kontaktet angående deres villighet til å delta. Du kan avslå hvis en eller annen grunn finner du annonsen uønsket og vente på neste annonsør men hvis du avslår to annonser på rad kan bli fjernet fra databasen.
7 p Hvis du godtar å fremme , må du signere en kontrakt som vil inneholde detaljer om lengden på kampanjen (tre måneder til ett år,) hvilken del av kjøretøyet annonsen vil dekke og mengden av fri gass du vil motta. Gasforfree betaler sjåførene mellom $ 50 og $ 299 verdt av bensin i måneden for varigheten av kontrakten.
8

Du må kjøre minst 40 miles per dag eller 1250 miles per måned så lenge du har den reklame på bilen din. Ifølge Gass gratis nettsted, er stikkprøver utført, og du kan bli pålagt å sende kilometerinformasjon kvartalsvis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135437.html

Previous:
Next:

bensin