Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tegn på Bad Gas i en bil

De tre viktigste årsakene til bensin forurensning er oksidasjon, hydrokarbon eksponering og vannforurensning. Alle tre typer av gass degradering til slutt føre til en svikt i riktig gassforbrenning samt tette injektorer. Som et resultat, vil motoren din sannsynligvis bli svak og ikke svarer. Problemer med å starte motoren

høy kvalitet bensin inneholder en viss grad av dispergeringsmiddel-vaskemiddel tilsetningsstoffer, som holder bensin fri for forurensninger som forårsaker tilstopping. Når leverandører ikke klarer å gi et visst nivå av disse vaskemiddel tilsetningsstoffer til bensin deres, kan bilens injektorer blir tette. Etter hvert fører tilstopping av redusert drivstoff levering til motoren, noe som resulterer i en vanskelig motor som kan trenge gjentatte forsøk på å endelig engasjere.
Mangel på motorkraft

motor som er svakt under kjøring, på grunn av dårlig gass, er svakt for samme grunn som en motor har problemer med å starte som følge av sub-par bensin: tilstopping av injektorene, og svekket brenseltilførselsrør. Den reduserte drivstoff levering forårsaket av bebygde miljøgifter innskudd fra gassen årsaken dårlig tomgang og gjentatt steiling. I tillegg, forurenset eller fortynnet gass ikke brenne, samt rene, høyverdig gass, noe som resulterer i svakere motorkraft.
Engine Run On

Motoren kjøres på vanligvis oppstår når bensin er blitt fortynnet og svekket med vann, forårsaker uregelmessig og /eller ufullstendig forbrenning. Resultatet er en motor som fortsetter å operere i en sputtering måte, selv etter at bilen er blitt slått av. Etter noen sekunder, vil bilens motor endelig grøsser til en stillstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135291.html

Previous:
Next:

bensin