Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Chevrolet SUV som får 30 MPG

En sport-utility vehicle (SUV) kombinerer fordelene med en komfortabel personbil med lagring og slepekapasitet av en lastebil eller varebil. På grunn av de større motorene, er drivstofføkonomi vanligvis ofret, men med de nyeste teknologiske fremskritt, har SUV drivstofføkonomi økt. Pr. oktober 2010, og tilbyr Chevrolet tre SUVer med gass kjørelengde på mer enn 30 miles per gallon (mpg) på motorveien. Chevy Equinox

Chevy Equinox er en fem-passasjer SUV med en 182-hestekrefter, 2.4L firesylindret motor. Chevrolet gir fire forskjellige typer (LS 1LS, LT 1LT, LT 2LT og LTZ 1LZ), hver med 32 mpg på motorveien og en rekkevidde på opp til 600 miles. Hver type inneholder også seks-trinns automatisk girkasse med direkte bensininnsprøytning, en programmerbar og kan justeres i høyden bakvegg, og 10 boder med opptil 63,7 kubikkfot av last plass.
Chevy HHR

Chevy HHR gir sitteplass for opp til fem personer og en 155-hestekrefter, 2.2L firesylindret motor. Chevrolet tilbyr tre typer (LS, 1LT og 2LT) med 32 mpg på motorveien og en driving range på opp til 512 miles. Hver versjon inneholder også opp til 57,7 kubikkfot lagringsplass med 24 forskjellige konfigurasjoner av justerbare last hyller, under gulvet lagring og flere oppbevaringsbokser. Den passasjersetet kan felles ned for å skape ekstra lengde for gjenstander på opptil 8 meter lang.
Chevy HHR-Panel

Chevy HHR- Panel kombinerer funksjonene i en lastebil og en varebil i ett kjøretøy. Det tilbyr en 155-hestekrefter, 2.2L fire-sylindret motor med en motorvei kjørelengde på 32 mpg og en rekkevidde på opp til 512 miles. Med en justerbar passasjersetet som kan foldes flatt, kan det romme elementer på opptil 8 meter i lengde med en maksimal kapasitet på 62,7 kubikkfot plass. Andre fasiliteter er under-etasje last områder, flere oppbevaringsrom og både foran og lasterommet strømuttak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135496.html

Previous:
Next:

bensin