Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Bensinstasjoner som ikke legger Etanol

Noen forbrukere er redd for at etanol lagt til bensin negativt påvirker motorens ytelse og gass kjørelengde. Etanol har blitt lagt til bensin siden 1970-tallet for å kutte utslipp og avhengigheten av fossilt brensel. Den etanol industrien hevder etanol er bedre for motorer, men skeptikerne foretrekker å finne bensinstasjoner som selger etanol-fri bensin. USA satt krav til merking av etanol i bensin. Stater uten Etanol Pump merking

Staten lover variere på hvilke opplysninger som må legges ut på gassen pumpen. I 2010 har enkelte stater, som District of Columbia, Indiana, Kansas, Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Missouri, Nevada, New Hampshire, New Jersey, North Carolina og Ohio, ikke krever etanol prosenter å bli lagt ut på gass pumper. Fordi det ikke er mulig i disse landene å finne ut om gassen dispensert ved pumpen har etanol tilsatt, er det nødvendig å ty til andre informasjonskilder. Snakk med de som jobber på den lokale bensinstasjonen for å finne ut om deres etanol praksis. Nettsteder som puregas.org holde en oppdatert liste over bensinstasjoner i hver stat som selger etanol-fri bensin.
USA med noen Etanol Pump merking

Mange land krever noen kunngjøring av etanol prosenter på bensinpumpene, inkludert Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Connecticut, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, og mange andre. Mengden av etanol tilsettes bensinen tilsier generelt om bensinpumpene er merket i disse statene. I slike stater, er det nødvendig å sjekke med alternative kilder for å sikre at etanol har ikke blitt lagt til bensin på enkelte stasjoner. Hvis en liten prosent av etanol er ikke et problem, så informasjonen kan finnes ved pumpene.
USA med Etanol Pump Merking

Enkelte stater, eksempel California, Alaska, Maine, Pennsylvania og Wisconsin, alltid merke etanol i bensinen ved pumpen. Dette gjør det lett å identifisere hvilke stasjoner bruker ikke etanol i bensin deres. En tur til bensinstasjonen vil fortelle forbrukerne alt de trenger å vite. Hvis du leter etter etanol-fri bensin, men nettsteder som liste gassen statons som ikke har etanol i bensin deres kan være et nyttig alternativ til å kjøre rundt i håp om å finne en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135487.html

Previous:
Next:

bensin