Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Beregn miles per gallon

Å finne ut kjørelengde på bilen din er viktig for budsjettering, og også som et vedlikehold element. Hvis din kjørelengde går ned på månedlig basis, kan det være noe galt med bilen din, eller du kan kjøre mer aggressivt eller i verre forhold. Hold månedlige registreringer av kjørelengde for å holde styr på bilens ytelse, og du vil holde på toppen av noen mindre problemer før de slår til større seg. Du trenger
Papir
Blyant
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Gå til bensinstasjonen. Noterer nøyaktig kjørelengde på bilens kilometerteller. Dette vil være begynnelsen kjørelengde nummer.
2

Fyll bensintanken før de automatiske cutoff bryteren klikk, men ikke legg noe mer bensin etter det. Dette vil gi det mest nøyaktige resultatet av tank fylde.
3

Drive bilen normalt i minst tre eller fire dager, eller til du kommer omtrent en halv tank av gass.

4

Gå tilbake til bensinstasjonen. Noterer nøyaktig kjørelengde på kilometertelleren på samme papir som du brukte før, slik at du har begge tallene.
5

Fyll bensintanken, slik at avstengingsvrider å engasjere seg, men ikke å legge en hvilken som helst bensin etter dette punkt. Lag et notat på samme papir av det nøyaktige antall liter du har lagt til tanken din. Gassen pumpen vil i det minste vise beløpet til tiendedel av en gallon.
6

Trekk først kjørelengde tallet fra andre. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor mange miles du har kjørt.
7

Del antall miles du har kjørt, herunder eventuelle tiendedeler av en kilometer, med antall liter du har lagt til tanken, herunder eventuelle tidels gallon. Dette vil fortelle deg gass kjørelengde bilen er i ferd med å få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135045.html

Previous:
Next:

bensin