Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er en Jerry Can?

En kanne er en type container opprinnelig utviklet for militær bruk. Vanligvis den kanne brukes til brensel, men det brukes også til å bære vann og andre essensielle væsker. Funksjoner

Kanner var opprinnelig flat, laget av stål og i stand til å holde ca 5 gallons (20 liter). Beholderen ble plass med tre håndtak, en luft kabinett for å sikre flytende og en sterk indre plast fôr.
Invention

Kanner ble oppfunnet i Tyskland under ledelse av Adolf Hitlers ordre . Diktatoren så et behov for praktiske bensin beholdere for hans Panzer divisjoner som vil redusere drivstoff tap under kamp.
Navn

Britene kalte containere "jerry bokser "etter" jerry ", en britisk hær slanguttrykk for" tysk "som ble populært brukt under de to verdenskrigene.
Expansion

Paul Pleiss, en amerikansk ingeniør, mottatt flere jerrykanner og produksjon instruksjoner fra en tysk ingeniør. Mens det amerikanske militæret ignorert hans bidrag, aksepterte den britiske hæren det og begynte produksjon beholdere av sine egne.
Post-World War II

I årene etter andre verdenskrig II den jerry kan ble en allestedsnærværende element allment tilgjengelig for kjøp. I 1980 plast vannkanner ble produsert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135047.html

Previous:
Next:

bensin