Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan fylle Plast gasstanker Trygg

Fylle gass tank for bilen din er noe du sannsynligvis lært så tidlig som da du fikk førerkort. Påfylling av en plast-gass-tank, er imidlertid noe forskjellig. Plast gasstanker kommer i en rekke former og størrelser, og brukes av mange grunner, men den generelle bekymringen du bør ha med å fylle dem opp, er å gjøre det trygt. Du trenger
Plastic gassbeholder /Tank
Latex Hansker
Rags
kredittkort
bungee ledninger eller stropper til å holde tanken ned
Vis flere instruksjoner

en

Ta på Latex hansker. Mens dette trinnet ikke er absolutt nødvendig, er det en god idé å bruke dem slik at du ikke får gass på hendene, som deretter kan overføres til andre områder av kroppen.
2

Fjern plastdekselet gasstanken fra bilen din og legg den på bakken. Forutsatt at du fyller opp tanken på en lokal bensinstasjon, hvis det er mulig, transportere det der i en lastebil eller SUV - noe med god plass til en gasstank. Når du er der, tar du den, så det er aldri trygt å fylle opp en ekstra tank eller container mens det fortsatt er inne i kjøretøyet.
3

Fjern munnstykket cap fra tanken. Koble fra eller fjern ventilasjon hullet også. Den dysedekselet vil dekke hullet som er stor nok til å passe gassdysen innsiden av det. Den ventilasjonshull er vanligvis mye mindre og kun brukes slik at luftstrømmen inni er glatt og gjør ikke gassen frese inn i tanken - dette kan forårsake sprut, som er usikre
4

Sett inn. kredittkortet til å betale for gass, eller gå inn i butikken for å pre-pay bensinstasjonen ledsager. Følg instruksjonene på skjermen for å velge graden av drivstoffet du ønsker å kjøpe.
5

Fjern gasshylse fra hylsteret, pass på å ikke dra i avtrekkeren. Plasser tuppen av munnstykket inn i munnstykket hull i gasstanken.
6

Klem hendelen og se på som din gassbeholder fylles med drivstoff. Gassen pumpen skal slås av automatisk når tanken er full, men dette er ikke alltid nøyaktig, så sørg for å holde et konstant øye på det nivået hele tiden.
7

Fjern munnstykket og erstatte den i pumpens hylster gang drivstoff er ferdig.
8

Erstatt alle caps godt på. Pass på at det er ingen måte gass kan sive ut.
9

Sett tank stående i baksiden av SUV eller lastebil. Aldri legg den på siden sin der hetten kan løsne og søle det er innholdet. Føl deg fri til å spenne det ned med strikk ledningen eller festestropper hvis behovet være.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135048.html

Previous:
Next: No

bensin