Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan lagre gass Bruke Clutch

Jo høyere gass prisene stiger , jo viktigere blir det å kutte gass kostnader der du kan. En måte å gjøre dette på er ved å kjøre en bil med en manuell girkasse . Hvis du er flink med clutchen , er du faktisk spare mer drivstoff og energi enn om den hadde en automatisk girkasse . Instruksjoner
en

Se RPM ( omdreininger per minutt ) nivå mens du kjører. Det er vanligvis plassert ved siden av speedometeret. Jo lavere RPM nivå , jo mindre gass du bruker. Rådfør deg med bilens brukermanual i forhold til turtallet . Forskjellige biler har forskjellig turtall at selskapet foreslår for økt drivstoffbesparelse.
2

Skyv clutch ned med venstre fot umiddelbart når du trenger å skifte gir og akselerere bilen . Når hastigheten kommer til et punkt der den trenger å være, skifte igjen og slipper clutchen . Hurtighet av disse beslutningene er der du kan få fordel over et kjøretøy drevet av automatgir .
3

slipper clutchen og kjøre i fri å la bilen kysten når det er mulig . Ikke prøv dette i vanskelig trafikk. Landeveier og lite trafikk motorveier er de beste scenarier for å bruke denne teknikken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135102.html

Previous:
Next:

bensin