Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kan jeg bli kvitt en Gas Tank i West Virginia?

Hvis du er i West Virginia, har nylig fjernet eller erstattet bilens gass tank, og nå trenger å finne noe å gjøre med den gamle tanken, er det et par tilgjengelige alternativer for avhending. Sørge for at du skal håndtere tilhørende bensin og røyk er det viktigste aspektet ved denne prosessen, som de er svært brannfarlig og kan forårsake store fysiske skader hvis de ikke håndteres. West Virginia tilbyr mange måter å bli kvitt din gass tank som ikke koster noe, og kan selv gjøre deg noen penger. Du trenger
Telefonbok
gasstanken spesifikasjoner
Government-godkjent bensinkanne
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

inspisere gasstanken for eventuelle gjenværende bensin og klargjøre den for avhending. Hvis du finner drivstoff i tanken, forsiktig helle det i en godkjent beholder. Disse godkjente beholdere kan finnes på bensinstasjoner og bilbransjen butikker. Inspisere bensin for rester eller sediment, og hvis dette blir funnet, kan du ringe en lokal automotive service senter for avhending av batterier. De fleste servicesentre vil avhende brukt bensin for deg uten kostnad. Hvis bensinen er fri for rusk, kan det brukes på nytt. Skyll innsiden av tanken med et mildt vaskemiddel, og sørge for at utsiden av tanken er fri for store rusk.
2

Ta din gass tank til en skrap-metall gjenvinningsstasjon. Disse virksomhetene godta alle former for metall og vanligvis betaler per pund. De omfatter Taylor Jern og Metall, som ligger i den vestlige delen av staten i Huntington, og Three Rivers Jern og Metall, som ligger i Fairmont, i den nordlige delen av staten. Mange flere skrap metall gjenvinning sentrene er lokalisert i West Virginia og kan finnes ved å se på de gule sidene i en lokal telefonbok.
3

Tilby din gass tank for salg i ett av West Virginias gratis klassifisert annonsen papirer, for eksempel "The Ol 'Mountain Trader" serverer sørlige West Virginia, og "Trader Guide" tilgjengelig i sentrale West Virginia. Disse papirene er publisert ukentlig, med annonser som tilbyr produkter og tjenester fra enkeltpersoner i hele staten og kan finnes for salg på de fleste bensinstasjoner. Hvis du bestemmer deg for å prøve å selge gass tank, det er tall som er oppført på forsiden av disse papirene for å plassere annonser eller du kan plassere en annonse på nettet på deres hjemmeside. Det er ingen kostnader for reklame i disse papirene, om du selge varen. Kontroller at du har spesifikasjonene til gass tank når du plasserer annonsen din, slik som modell og år av kjøretøyet at bensintanken kommer fra, samt størrelsen på tanken. Angi spesielle funksjoner i gasstanken, samt eventuelle andre deler som kan inngå. Du må også inkludere prisen du ber om tanken din, samt et telefonnummer der du kan nås med potensielle kjøpere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135483.html

Previous:
Next:

bensin