Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Wrangler

Avhengig av året av Wrangler, kan du føle deg trygg på at din kjørelengde er rimelig, eller du kan bli frustrert med konstant bekostning av påfylling din gass tank. Mer nylig har Jeep skapt Wranglers å være mer drivstoffeffektive enn tidligere, men uansett det året bilen din, kan du øke dine miles per gallon ved å følge noen drivstoff-bevisste regler. Instruksjoner
en

Fjern overflødig vekt du bærer i ditt Wrangler. Når du eier en SUV, det er en stor fristelse å holde en last stativet på toppen og for å laste stammen området med verktøy og utstyr. Jo mer vekt vekten kjøretøyet bærer, jo større er belastningen vil være på motoren. Naturligvis, når motoren jobber hardere, vil gass kjørelengde lide.
2

Skift og rotere dekkene tilsvarende. Bekostning av nye dekk kan virke overveldende, men effektiviteten på dekkene dine direkte påvirker din drivstoff kjørelengde. Siden Jeeps er ofte drevet på ulendt terreng og i stressende kjøreforhold, tillater rotasjon av dekkene en lik balanse av slitasje. I gjennomsnitt de fleste biler trenger nye dekk etter ca 40 000 miles til bruk. Hvis du har jevnlig holdt luft i dem og har ikke lagt mye press på dekkene dine, kan du være trygg å gå noen få tusen miles over denne anbefalingen. På den annen side, hvis du ikke har ærlig holdt tritt med dekk vedlikehold, kan det være lurt å vurdere å ha dekkene skiftes på 30.000 miles. Uansett vil nye dekk høste en betydelig reduksjon i drivstoffkostnadene i de fleste tilfeller.
3

Endre motorolje og drivstoffilter tilsvarende. Ved å bringe bilen til en mekaniker for vanlige optimaliseringer, eller utføre rutinemessig vedlikehold selv, er du holde maskinen i topp-kjører tilstand. Når motoren er ren, er mindre bensin nødvendig for å hjelpe alt kjøre problemfritt. Likeledes når motoren sliter med å trekke luft gjennom tette filtre med skitten olje og forverrede systemet deler, er mer drivstoff oppfordret til å kompensere for det ekstra arbeidet som trengs for å gjøre kjøretøyet løp.
4

gjennomgang og justere kjørevaner. Tvinge bilen oppoverbakke raskt kan oppnå de resultatene du søker på det aktuelle tidspunktet, men mengden drivstoff brent i det øyeblikket vil sende deg til nærmeste bensinstasjon. Den slitasje på motoren lider av plutselige stopp og kraftfull akselerasjon alvorlig depletes gass kjørelengde. Justere kjørevaner ved gradvis økende hastighet, utnytte cruise control og unngå bykjøring når det er mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135263.html

Previous:
Next:

bensin