Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan å få de billigste gasspriser i mitt område

Gassprisene fortsetter å stige igjen. Hvis du er som meg, hater du å fylle opp tanken og se på den endelige prisen. Vi må alle kjøpe gass, men du kan spare penger ved å finne de billigste gasspriser i ditt område. Instruksjoner
en

Søk på nettet etter de billigste gasspriser. Mange nettsteder holde oversikt over de billigste gasspriser. De billigste gasspriser i mitt område er vanligvis minst 0,10 til 0,15 lavere enn den normale gasspris.
2

Fyll opp tanken. Selv om tanken er bare halvfull, gå videre og fylle opp. Hvis du venter til siste minutt vil du bli tvunget til å betale den prisen nærmeste bensinstasjon lades.
3

Hold deg unna travle steder og motorveier. Gass er alltid den høyeste i høyt trafikkerte områder. Kjøre ekstra 5 miles for å komme vekk fra trafikken, og du vil bli belønnet med den billigste gass rundt.
4

Purchase gass i midten av uken. Gasselskaper liker å stige gasspriser i løpet av helgen og helligdager. Unngå å fylle opp tanken på disse anledninger. Hvis du vet at du skal reise i ferien, fylle opp et par gass bokser tidlig og lagre dem i garasjen din.
5

Bruk et kredittkort for å betale for gass. De fleste gass selskaper tilbyr sine egne kredittkort som kan spare deg for opptil 5% på hver gallon av gass. Dette er en flott måte å sikre at du får den billigste gass rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135163.html

Previous:
Next:

bensin