Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Plast Fuel Tank Reparasjon Prosedyrer

Plast drivstofftanker kan bli funnet på en rekke både små og store kjøretøy. Båter, gressklippere og generatorer har plast drivstofftanker på grunn av sin lette og styrke. Likevel, noen ganger plastkar få sprekker i dem, forårsaker drivstoff tap og en fare for noen i nærheten av det. Plastkar er billige, men når de bryter, noen ganger du ikke kan finne den eksakte du trenger i øyeblikket når du trenger det. Når en plastisk drivstofftank ikke kan erstattes, er de ganske enkel å reparere. Denne artikkelen skisserer metoden å bruke når fikse en plast bensintank. Tøm og Vask

Sørg for at drivstofftanken er helt tom og vasket ut grundig før du prøver en reparasjon. Bruk av varme på plast tank kan føre til én drivstoff til oppspart, som er en stor fare.
Skjær plast

Skjær flere biter av tung plast fra en lignende materiale å lappe dine tanker. Avhengig av størrelsen av hullet, kan en liten eller stor mengde være nødvendig. Bruk en varmepistol for å gjøre plast formbare. Du vil ikke ha det helt smeltet, men du vil at plasten ganske klissete.
Patch din tank

Heat kantene av hullet i plasten din tanken slik at de vil ta plast patcher du har opprettet. Ta noen pinsett til å løfte oppvarmede patcher og plassere den på den oppvarmede delen av hullet ditt. Avhengig av størrelsen på lappen og hullet, må du kanskje gjøre en del om gangen. Når oppdateringen er på plass, bruk en varm sparkel for å jevne ut lappen. Eventuelle buler kunne bli svak med tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135164.html

Previous:
Next:

bensin