Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan pumpe bensin fra en lastebil Tank

Hvis du har en bil med gass i tanken sin som ikke vil bli å bli vant, en måte å sikre at gassen ikke går til avfall er å skape en hevert for å fjerne gassen fra bilens gasstanken. En hevert fungerer ved å opprette et vakuum, og deretter tillate gass å begynne å strømme ut av et rør som er i kjøretøyets tank. Som gass forlater røret, tvinger vakuum det å trekke inn ny gass fra tanken, og skaper en syklus som kan tappe en gass tank til nær tom hvis ønskelig. Du trenger
Clear tubing
Knife
Gass bokser
Vis flere instruksjoner
en

Cut tubing, 6 meter lang. Din slangen bør være ca 1 cm i diameter for den beste balansen mellom strømningshastighet og brukervennlighet, som en tube for stort kan være vanskelig å produsere den aktuelle sug.
2

Sett den ene enden av rør inn i bilens gasstanken ved spratt din gasskappe og skyve røret gjennom hullet der du vil sette inn en bensin dyse.
3

Ta den andre enden av røret i munnen og suge på den for å begynne å tegne bensin inn i røret.
4

Watch røret nøye som du suge på røret for å hindre uhell inntak av gass, og forsegling av enden av røret med tommelen når bensin er nær slutten av røret.
5

Nedre enden av røret er dekket av tommelen din inn i et tomt gassbeholderen. Vær sikker på at bensinen er under gassen tank, da det er vesentlig at tyngdekraften trekker bensinen ut.
6

fjerne tommelen fra enden av røret for å starte strømmen av gassen. Gassen blir tømt vil bli erstattet i den andre enden av gass fra tanken, slik at du kan tømme gassen fra tanken inn i et tomt gass kan i en konstant flyt. Din gass vil fortsette å strømme til spissen av røret inne i tanken ikke lenger er under gassledningen, så bør sette røret inn i tanken til den treffer bunnen av gasstanken.
7 < p> Crimp slangen og flytte den til en annen tomt kan hvis du begynner å gå tom for plass i dagens gass kan ved å brette enden av røret tilbake. For en pålitelig crimp, ønsker du å være fullstendig forsegling av enden av røret, noe som skaper en tett søm, noe som best oppnås ved å ta enden av røret, og bøye det helt ned slik at den berører den delen av røret før folden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135228.html

Previous:
Next:

bensin