Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre KM på en Toyota Tercel

Fra introduksjonen i 1978 til det ble nedlagt i 1999, var det Toyota Tercel en beundringsverdig utøver når det kom til å nå eksemplarisk drivstofføkonomi. Faktisk, ifølge drivstoff kjørelengde innspilt av ToyoLand, den Tercel regelmessig sprakk 30 mpg barriere i bykjøring og nådde de høye 30-årene, og selv 40-årene, på motorveien. Selv om det kan virke som den Tercel imponerende drivstoff kjørelengde etterlater lite rom for forbedring, er det noen ting du kan gjøre for å øke tallene ytterligere. Instruksjoner
en

regulere mengden vekt halt inn Tercel din. På grunn av mindre motor og kompakt kropp, lagt noen vekt til bil vil komme i veien for bedre drivstofføkonomi. Den Tercel sin 1,5-liters motor må jobbe hardere med den økte belastningen, noe som resulterer i dårlig drivstoff kjørelengde. Rens stammen og fjerne alt som ikke er absolutt nødvendig.
2

Kjør Tercel til en fornuftig hastighet. Selv en økonomisk kjøretøy vil vise dårlig gass kjørelengde hvis føreren ikke er forsiktig. Jo saktere du kan trygt reise, jo mer gass du vil spare. Når man kjører Tercel på motorveien, prøver å begrense hastigheten til under 60 mph. Når du betjener Tercel i byen, forventer stopplys og komme til en stopp sakte. Når du er klar til å flytte, hastighet opp jevnt og trutt også.
3

Slå Tercel motor av i stedet for å la den inaktiv. Du trenger ikke å starte bilen og la den gå på tomgang for å varme motoren på kalde morgener. Også for bedre gass kjørelengde, bør du slå av motoren om du finner deg selv sittende fast i trafikken eller i en lang kø på fast food drive-through.
4

Unngå å hale noe på utsiden av bilen. Selv om Tercel har en sykkel eller bagasjebrett på taket, ikke utnytte det. Når du trekke lasten på utsiden av bilen, ødelegger du aerodynamikken og legge en enorm mengde drag, som effektivt flenger drivstofføkonomi.
5

Kontroller Tercel oljenivå ofte og planlegge et oljeskift ca hver 3000 miles. Fordi Tercel blir eldre, må du være sikker på at motoren er i best form mulig å få den beste gass kjørelengde. Også, få bytte til en høykvalitets syntetisk olje. Det vil øke effektiviteten til motoren og minske friksjonen.
6

Kontroller lufttrykket i Tercel er dekkene. Lavt trykk dekk hindre drivstofføkonomi fordi de resultere i mer friksjon og motstand. Se i Tercel er eierens manuell eller på innsiden av førersiden dørkarmen for riktig lufttrykk. Hvis du holder dekkene skikkelig oppblåst, kan du se en økning i drivstofforbruk på opptil tre prosent, ifølge Federal Trade Commission.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135467.html

Previous:
Next:

bensin