Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kan forbrukere transportere gass Cans trygt?

Feil håndtering av bensin kan forårsake første grads forbrenning opp til fatale branner og eksplosjoner. Du kan redusere sjansen for skader ved å følge sunn fornuft retningslinjer ved transport av gass. Retningslinjene omfatter valg av riktig type container, fylle det trygt og transportere det trygt. Høyre Kan

Ted Gordon, en Mississippi State University Extension Service sikkerhet spesialist, fraråder å bruke glass beholdere, som kan bryte eller søler lett. Han fraråder mat og drikke beholdere, på grunn av risikoen for forveksling om innholdet i beholderen. Gordon anbefaler et laboratorium-godkjent jordet metall eller slitesterk plast container. Slike beholdere er røde og tydelig merket med en advarsel etikett. Denne type beholder kalles en "sikring kan."

Safety bokser er designet spesielt for det formål å transportere bensin. Underwriters Laboratories godkjent sikkerhets-bokser har en rekke funksjoner. Godkjente bokser har et fjærbelastet lokk som lukker tuten kan automatisk. Dette gir en lekkasjesikker forsegling. Cap utforming av godkjente sikkerhets bokser frigjør interne damptrykk. Når innvendig trykk når 5 psi, vil hetten heves litt, avlufting av damp. Denne oppsamlingen kan oppstå hvis boksen blir utsatt for overdreven utvendig varme. Godkjente sikkerhet bokser er utstyrt med en flash-arrestere skjermen inne i tuten. Dette skjermbildet hindrer en brann utenfor boksen fra å reise inn for å føre en intern brann eller eksplosjon

Occupational Safety & Health Administration regelen om sikkerhet bokser -. Rule 1926.152 (a) (1) - gjør det mulig for plast sikkerhet bokser, og krever den ikke at plastbeholdere har en fjær lukking lokk, tut dekke og flash-arrestere skjermen. Men mange statlige sikkerhetskoder og jurisdiksjoner mandat de ekstra funksjonene.
Fyll kan riktig

Jane Van Ryan av The American Petroleum Institute anbefaler følgende retningslinjer for å fylle sikkerhet kan på en bensin pumpe. Sette sikkerheten kan på bakken for å hindre statisk elektrisitet, som kan antenne drivstoff damp. Fyll sikkerhet kan langsomt og forsiktig. Redusere risikoen for søl ved å holde dysen i kontakt med kanten av beholderens åpning. Dette reduserer også statisk elektrisitet oppbygging.

Ted Gordon anbefaler å fylle beholderen til 95 prosent av sin kapasitet, for å tillate varme ekspansjon. Når du er ferdig med å fylle sikkerheten kan, tett forsegle lokket.

Slutt kan tørke bort bensin som er sølt på utsiden av containeren, eller la det fordampe før du legger sikkerheten i bilen.
Transport It Trygg

Herb Willcut, en Mississippi State landbruket ingeniør og Extension sikkerhet spesialist, sier at transport av bensin krever nøye hensyn til sikkerheten. Han anbefaler å sikre containere mot å tippe under transport. Sikkerhetsmessige bokser skal være dekket med en presenning, holde dem vekk fra direkte sollys og ikke utsettes for varme. Fylt sikkerhet bokser må aldri transporteres i et kjøretøy i kupeen. De lukkede rammen av kupeen felle damp, som kan eksplodere ved antennelse av en gnist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135094.html

Previous:
Next:

bensin