Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde i Auto Engines

The drivstoff kjørelengde bilen din er i stand til å oppnå er egentlig knyttet til motoren. Tross alt, det er i motoren der forbrenningen skjer, snu forbrenning av drivstoff til brukbar energi. Hvis motoren driver ineffektivt, vil du merke en nedgang i bilens drivstofføkonomi. Heldigvis finnes det mange tiltak du kan gjennomføre for å sikre at motoren går jevnt og effektivt. Disse trinnene vil fungere uavhengig av om bilen er utstyrt med en økonomisk 4-sylindret motor eller en kraftig V8. Instruksjoner
en

Bytt olje i motoren og erstatte den med en olje laget for maksimal friksjon reduksjon. Eventuelle kvalitet syntetisk olje skal gjøre jobben. Hvis nivået av friksjon senkes i motoren, vil den kjøre på større effektivitet og bedre drivstoff kjørelengde.
2

Endre motorens luftfilter. Luftfilteret er lett å finne på de fleste moderne biler. Finn den store luftslange og boksen knyttet til den. Denne boksen huser luftfilteret. Med mange biler, kan toppen av boksen bli unsnapped. Trekk ut det gamle filteret og sett inn en ny. Dette vil gi motoren mer ren luft, styrke sin drivstoffeffektivitet.
3

Sjekk tennpluggene i motoren. Ifølge Statens institutt for Automotive Service Excellence, dårlige eller feiltenning tennplugger konto for en 30 prosent reduksjon i drivstofforbruket. Hvis du ikke har inspisert pluggene i noen år eller i løpet av de siste 50.000 miles, er det på tide å gjøre det. Hvis pluggene er belagt med karbon eller vises skadet, erstatt dem med de riktige plugger for ditt kjøretøy.
4

Utnytte air-condition sjeldnere. Når du bruker A /C, plasserer du en større belastning på motoren, noe som betyr at det må kompensere gjennom bruk av mer drivstoff.
5

endre måten du bruker bilen. Måten du kjører har mye å gjøre med motorytelse. Hvis du gjentatte ganger fart over 60 km /h, la motoren gå på tomgang eller kjøre aggressivt, er du forårsaker mer arbeid for motoren og hindrer sin drivstofføkonomi.
6

Kontakt en profesjonell mekaniker for en motor tune- opp. Kontroll av drivstoffpumpe, injektorer og oksygen sensorer kan kreve mer mekanisk kompetanse enn du har. Hvis så, er en mekaniker det beste alternativet. Dersom noen av de nevnte komponentene svikter, kan motoren din være å kaste bort drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135522.html

Previous:
Next:

bensin