Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde Med en Dodge Ram 1500

The Dodge Ram 1500 ser elegant og enda litt sexy, men i snitt bare 20 miles per gallon (mpg) gjør ingenting for lommeboken din. Den gode nyheten er at selv om du ikke orker tanken på nedbemanning, det finnes måter å maksimere din gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Drive i henhold til de lover. Ikke bare er de på plass for din egen sikkerhet og andres sikkerhet, de hjelper lastebil også. Fartsovertredelse, samt overdreven bremsing som kommer med fart, sløser bensin. Når det er mulig drive 60 miles per hour (mph) eller under for maksimal kjørelengde.
2

Rydd opp i lastebilen. Jada, det er flott for transport av barnas fotball utstyr, som ny grill, eller alle de verktøyene du trenger, men det er ikke å gjøre noe for din gass tank. 100 ekstra pounds i seng av lastebilen din kan tilsvare en kjørelengde reduksjon på opp til 2 prosent. Hale rundt bare det som er nødvendig og losse lastebilen så snart som mulig.
3

Slå av motoren. Tomgang din lastebil mens du venter på din betydelige andre å gå inn i en mer butikk eller mens du snakker med naboen din brenner opp gass med en hastighet på nøyaktig 0 miles per gallon. Det er det samme som å kaste en dollarseddel i peis.
4

Drive i overdrive. Dette vil gjøre motorens turtall redusere, som ikke bare sparer gass, men reduserer slitasje på motoren din.
5

Tune opp din lastebil. Lastebiler som ikke får regelmessige tune-ups kan kaste bort opptil 4% av gassen din. Ikke glem dekkene. Under-oppblåst dekk kan gjøre at du mister så mye som 3,3% av drivstoffet ditt.
6

Kombiner dine turer. Hvis du må plukke opp din bestemor fra kirken på 07:00, men du virkelig ønsker en cheeseburger på 4:00, prøve å holde ut. Tar mange små turer vil kaste bort mer gass enn hvis du går ut en gang og gjøre alle dine ærend på en gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135107.html

Previous:
Next:

bensin