Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvilke produkter bruker Crude Oil?

Råolje er et fossilt brensel funnet under jordens overflate. Dette avtagende ressurs er ansvarlig for noen av verdens viktigste fremskritt i drivstoffsystemer, kirurgisk utstyr og dataenheter. Så mange produkter er laget ved hjelp av råolje som en komponent, står det vitenskapelige miljøet en enorm utfordring å finne et materiale som vil tilstrekkelig erstatte den dagen det sammensatte er ikke lenger tilgjengelig. Bensin

Råolje er raffinert som en viktig komponent i bensin som driver flertallet av forbrenningsmotorer som brukes i biler over hele verden. Omtrent halvparten av hvert fat råolje går mot produksjon av bensin, ifølge University of Delaware.
Diesel og Jet Fuel

Diesel, en litt tyngre brensel enn bensin som brenner mindre ordentlig, er avledet fra råolje. Det har fordelen av bedre drivstofføkonomi enn bensin, men motor designere har beveget seg bort fra diesel systemer på grunn av miljøhensyn og ren-luft-standarder. Flydrivstoff, en høy-oktan form av bensin avledet fra råolje, blir brukt til å drive gass-turbin motorer på kommersielle fly i alle størrelser.
Asphalt
< p> Asfalt er faktisk et biprodukt ved produksjon av råolje. Den klebrige svart stoff som brukes i prosessen med asfaltering er et holdbart, rimelig byggemateriale som står opp til mest ugunstige værforhold, sier paversearch.com. Det motstår også sprukket fra isingsforhold bedre enn betong og er enklere og mindre kostbart å reparere.
Medical Products

Raffinert råolje brukes til å lage flere livreddende medisinske produkter som pacemakere, kunstige hjerter, beredskap og kirurgisk utstyr, ifølge energytomorrow.com. Selv aspirin, myke kontaktlinser, bandasjer og antihistaminer har komponenter som er utledet av raffinert råolje.
Husholdningsprodukter

Mobiltelefoner, PC-komponenter, plast og vaskemidler er blant de mange produkter som ikke ville være mulig uten bruk av råolje. Fossilt brensel er raffinert og kombinert med andre materialer for å utvikle produkter med høy varme motstand, holdbarhet og nesten uendelige muligheter for tilpasning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135340.html

Previous:
Next:

bensin