Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er fordelene med drivstoffbesparende biler?

Fuel effektivitet er en viktig faktor i en verden av biler og den globale økonomien. Det er en rekke variable som spiller en rolle i prosessen med forbruket, slik som en bil er make, dens tilstand, og mengden den er drevet. Det vell av hybridbiler i 1990-årene brakt oppmerksomhet til de potensielt negative effekter av overdreven forbruk. I sin tur førte dette økt bevissthet om fordelene ved drivstoff-effektive biler. Miljømessige fordelene

Eksosen og andre utslipp fra biler er uunngåelig skadelig for både miljøet og egen helse. En drivstoff-effektive kjøretøy eliminerer ikke disse tingene. Drivstoff effektivitet gjør imidlertid bidra til å redusere mengden av forurensninger. Drivstoff-effektive biler bruker mindre bensin per mil enn andre biler og dermed produksjonen mindre forurensning. Hybridbiler er ekstremt drivstoffgjerrig, men det finnes andre typer forurensning forårsaket av sin avhengighet av elektriske systemer.
Personal Finance Fordeler

Optimalisering av drivstoffeffektivitet vil kan du lagre en betydelig sum penger. Selv om enkelte biler er bedre for bruk i urbane motsetning til landlige omgivelser (og vice versa), et drivstoff-effektive kjøretøy vil redusere bensin utgifter i noen av forholdene.

Sosioøkonomiske Fordeler

drivstofføkonomi er stor og kompleks og er koblet til mange andre aspekter av verdensøkonomien. En drivstoff-effektive kjøretøy kan bidra til å redusere forbrukernes etterspørsel etter bensin. Dette har en rekke potensielt gunstige virkninger. Først lar det forbrukerne til å bevilge penger til mer hjemlige økonomiske områder, og dermed styrke disse områdene. Sekund, det lindrer noe av belastningen på den globale drivstofftilførselen, noe som kan bidra til å gjenopprette aspekter av globale og innenlandske økonomier og også gir mulighet for fremgang mot en mer bærekraftig bruk av energi. Gitt at verden tilførsel av petroleum ikke er uendelig (det er en ikke-fornybar ressurs), bedre drivstofføkonomi gir mer tid til å utvikle og perfeksjonere bærekraftige energikilder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135100.html

Previous:
Next:

bensin