Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan jeg forbedre gass kjørelengde for en Chevy S10 Med en 4,3 motor?

The Chevy S10 var en kompakt pickup produsert 1982-2004. Gjennom sin produksjon, kom S10 utstyrt med en rekke av kroppens stiler og motortyper. De seks-sylindret, 4.3L motoren var den største og kraftigste motoren for å bli plassert i S10. Gass kjørelengde for den 4.3L motor variert litt gjennom årene. Vanligvis, en S10 med en 4.3 motor forvaltes i midten til høye tenåringer i bykjøring og den lave til midten av 20-årene på motorveien. Instruksjoner
en

Fjern all ekstra vekt fra lastebilen. Bare en ekstra 100 pounds vil redusere S10 gass kjørelengde med så mye som 2 prosent, ifølge Federal Trade Commission. Dette betyr at du bør fjerne unødvendig last og fjerner kosmetisk ettermarkedet tilbehør, for eksempel en lastebil cap, vakter, større dekk og tyngre enn lager hjul.
2

Drive din S10 i to-wheel drive så ofte som mulig hvis bilen er utstyrt med firehjulstrekk. Firehjulstrekk bør bare brukes når ekstra trekkraft er absolutt nødvendig. Ellers vil kjøring i firehjulstrekk drastisk redusere drivstofforbruket.
3

Drive din S10 innenfor fartsgrensen. Selv om bilen har en kraftig 4,3-motor, ble hverken den eller overføring designet for high-end hastigheter. Heller, det ble bygget for low-end effekt og dreiemoment. Dermed vil din lastebil begynne å oppleve redusert gass kjørelengde når drevet ved høyere hastigheter, det vil si over 60 mph.
4

gi riktig vedlikehold for din Chevy S10. Den eldre lastebil og jo større kjørelengde, jo mer sannsynlig er det å miste gass kjørelengde. Du kan forhindre dette tapet til og med øke miles per gallon ved oljeskift omtrent hvert 3000 til 5000 miles. Sjekk også lastebilens tennplugger, luftfilter, oksygen sensorer og injektorer for å sikre at de er rene og fungerer.
5

Bruk S10 er overdrive eller det høyeste giret når du kjører på motorveien. Lavere gir vil føre til at 4,3 motoren gå på et høyt turtall, noe som reduserer gass kjørelengde. For å oppnå best kjørelengde, gå gjennom lavere gir så raskt som mulig å komme frem til marsjfart. Hvis du kjører på en flat strekning av veien med forholdsvis lite trafikk, også bruke cruise control Når lastebilen har den utstyrt.
6

Sjekk S10 er dekkene. Selv om lavt dekktrykk fungerer godt i visse off-road situasjoner, er det ikke anbefalt for daglig kjøring, da det fører til ekstra slitasje på dekkene og reduserer gass kjørelengde. For å forbedre din lastebil mpg, sjekk det anbefalte trykket på dekkene og blåse dem deretter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135405.html

Previous:
Next:

bensin