Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

The History of Fuel Filter

Selv om en liten, enkel del av en bilmotor, gir drivstoffilter en vesentlig rolle i å holde drivstofftilførselen for en bil ren. Denne lille funksjonen har ikke alltid vært en standard del av en bil, men. I de tidlige dagene av bilhistorie, var drivstoff rengjøring litt mindre vitenskapelig. Hva er en Fuel Filter?

Drivstoffilter er en komponent i en bil drivstoff system som gir en filtrering eller rensing effekt på drivstoff reiser fra drivstoff reservoar (gasstanken) til drivstoff forgasseren eller injektor og til slutt selve motoren. Disse elementene finnes på forbrenningsmotorer som bruker fossilt brensel for en energikilde.
Hvorfor bruke en Fuel Filter?

Clean drivstoff er avgjørende i dagens motorer, som er bygget med svært spesifikke toleranser og design. Gass, til tross for løfter om bransjen kan omfatte alle slags sediment og skitt før det endelig kommer motoren din. Dette er fordi som bensin eller diesel reise fra et raffineri, de plukke opp alle slags søppel fra beholdere, pumper og slanger underveis. Bare en degradert tank eller container kan gi nok sediment eller rust flak å forårsake et problem i en moderne motor. Å holde disse miljøgiftene ut av gass kommer inn i en motor er avgjørende for å unngå skade på motoren.
Early History

veldig tidlig biler og forbrenning-drevne kjøretøyer som brukes systemer som vil konvertere flytende bensinen i en oksygenert damp slik at det kunne bli trukket inn i motorens stempler via suging. Gassen damp som omfattet oksygen, når den kombineres med en gnist, antent og skapte forbrenningsenergi drive stempelet bakover. Dette i sin tur drev motoren som drev kjøretøyet. Denne dampen effekten var mekanisert inn det som ble kalt en forstøver. Men noe annet i drivstoff fikk også trukket inn via sug, så vel.

Å hindre at forurenset drivstoff, svært tidlige tilnærminger brukt et pusseskinn eller fille som en primitiv filter når helle gassen inn i bilen tanken. Ideen var å fange noe som ikke var bensin.
P Som atomizer tilnærming utviklet seg til det som senere ble kjent som en integrert enhet kalt en forgasser, en del av prosessen inkluderte en enkel ledning filter for å blokkere ut grus, skitt og annet skrot som ble funnet i bensin eller inngått gassbeholderen ved et uhell. Som tillegg ble tidlig sammenheng med et drivstoffilter.
Dagens Drivstoffiltre

Moderne drivstoffilter komme som egen separat maskinvare integrert i bilmotoren system. Når forgassere begynte å bli faset ut i løpet av de siste tiårene med tilpasning av drivstoff injektor, ble drivstoffilter enda mer kritisk. Gitt den fine ingeniør involvert med injektorer, de er allerede utsatt til eventuell plugging med gass rester og krever jevnlig rengjøring for å holde fullt klar. Uten filter, ville mest drivstoff injektor-systemer mislykkes fullstendig i løpet av noen uker med større sediment.
Do-It-Yourself Vedlikehold

Har din injektorer rengjort av en profesjonell mekaniker kan være litt dyrt. Regelmessig forebygging kan spare deg for en så problemfri. Først bruker kvalitet gass med rengjøring tilsetningsstoffer. Rimelige gass leverandører inkluderer ikke disse midlene og lavere kvalitet gass vil til slutt føre til problemer. Sekund, hver to eller tre måneder helle drivstoff injektor renere i din gass tank for å gi dine injektorer en konsentrert flush. Et par dollar kan spare deg mye mer senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135231.html

Previous:
Next:

bensin