Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Symptomer på Sugar i Gas Tank

utro ektemann? Mobbe plukke på deg på skolen? Boss bare sparket deg? Ryktet har det at sukker dumpet i en persons gasstanken vil ødelegge bilens motor. Hevnen er søt. Bokstavelig talt. Dessverre (eller heldigvis, avhengig av hvilken side du er på), er denne formen for sabotasje akkurat det: bare et rykte. Myten

Ifølge urban legende, helte sukker i en gasstank løses opp i bensin, varmen fra bilen, mens du kjører, fører til at sukker granulater å smelte og danne en gooey, sement- lignende stoff. Den klebrige slam deretter strøk gass tank, drivstoff pumpe, drivstoff linjer, drivstoff filter, drivstoff injektorer og motoren. Myte hevder at sirup-belagt drivstoffsystemet vil ikke lenger kjøre skikkelig, og dermed forårsaker bilen å hikke og hoste mens du reiser nedover veien. Når bilen er slått av og motoren kjøles ned, vil goo forvandle seg til en rock-hard substans, og endte dermed livet av bilens drivstoffsystem.
Sannheten
< p> Sannheten til legenden er dette: sukker ikke løser seg i bensin slik at den ikke kan caramelize inn i gummy stoff som ville tresko og ødelegge bilens drivstoffsystem. Snarere vil sukker rett og slett legger seg i bunnen av gass tank eller reise gjennom drivstoffslanger som granulat, bare for å bli fanget av systemets filtre (de fleste biler er bygget med to filtre, ett i bensintanken og en i drivstoffslangen før injektorer).
The Damage

Helle en pose med sukker inn i noens gasstanken vil ha samme effekt som noen detaljert stoff ville ha : potensialet for tilstopping opp brenselet systemets filtre. Et tett dieselfilter kan deaktivere en bil, men sjansene for dette er usannsynlig. Teoretisk sett, en drivstoffpumpe eller motoren kan bli tett med granulat, men antar filtrene gjør jobben sin skikkelig, er dette svært lite sannsynlig.
Repair
< p> Opprettholde et rent drivstoff filter bidrar til å opprettholde et sunt drivstoffsystemet. Skade på et drivstoff filter (for eksempel en tett filter fra sukker som strømmet inn i tanken) kan skape problemer med andre deler av systemet. Skifte andre deler av systemet (dvs. gass tank eller bensinpumpe) kan koste flere hundre dollar. Men drivstoff filter til de fleste biler er billig (under $ 20 i de fleste tilfeller) og kan byttes uten behov for en mekaniker. En gass tank kan trenge å bli fjernet og dumpet hvis tanken er søtet med en stor mengde sukker, for eksempel en standard fem pund pose. Demontering og rengjøring en gasstank kan koste flere hundre dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135332.html

Previous:
Next:

bensin