Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Fordelene av høye drivstoffpriser

Høye drivstoffpriser ofte provosere sinne og frustrasjon blant forbrukerne, men høye bensinpriser faktisk produsere flere fordeler. Selv om høye drivstoffpriser kan ta en toll på din personlige økonomi, kan de gagne miljøet, offentlig helse, og sikkerheten og økonomien i USA. Miljømessige fordeler
Dyrt gass fører til mindre kjøring tid, og dermed mindre forurensning.

Høye drivstoffpriser vanligvis be folk til å kjøre mindre som de finner alternativer som å gå eller offentlig transport. Færre biler på veien betyr en dramatisk nedgang i mengden av bilbransjen forurensing, noe som fører til bedre folkehelse, ifølge Time Magazine.

Offentlig transport er mer miljøvennlig fordi det forbedrer luftkvaliteten, produsere mindre forurensning enn hvis alle transitt ryttere var i bilene. Videre, som brensel øker, folk har en tendens til å bevare så mye gass som mulig. Dette fører igjen til salg av drivstoff-ineffektive kjøretøy for å minske mens salget av drivstoff-effektive biler øker. For eksempel, i juni 2008, da bensinprisene steg over $ 4 per gallon, salg av Ford SUV redusert med 55 prosent, melder Time.

Høye gasspriser også får folk til å sjekke sine dekktrykket oftere, fordi biler kjøre mer effektivt med skikkelig oppblåst dekk.
Public Health Fordeler
Høye drivstoffpriser får folk til å gå mer, drar folkehelsen ved å bidra til å redusere fedme.

Ved kjøring blir dyrere, folk har en tendens til å gå oftere å nå omgivelsen. En økning i øvelsen vil bidra til å løse landets voksende fedmeepidemien. Ifølge Charles Courtemanche, en økonomiprofessor ved University of North Carolina i Greensboro, ville en permanent $ 1 økning i drivstoffprisene til slutt føre til en 10 prosent nedgang i fedme rate, Tid rapporter.

Høye drivstoffpriser også tendens til å motvirke byspredning, som folk velger å leve nærmere å arbeide for å redusere reisetid. Mindre biltrafikk fører til en nedgang i antall trafikk-dødsfall, ifølge Time.

Fordeler for USA
p Med en større fremveksten av drivstoff-effektive biler og alternative former for energi, ville USA kunne bevege seg bort fra sin avhengighet av olje importert fra noen ganger fiendtlige nasjoner, og dermed styrke nasjonal sikkerhet. Høye drivstoffpriser skape insentiver for produksjon av disse alternative drivstoff og kjøretøy, ifølge PBS Online News Hour.

En annen mulig fordel kan være en økt tilgjengelighet av politifolk, som tidligere fokusert på trafikk observasjoner, for å patruljere andre områder, noe som kan forbedre samfunnet sikkerhet.

Videre, som en direkte følge av økte drivstoffpriser, frakt kostnader øker, som tjener til å oppmuntre jobber tidligere sendte til utlandet for å bli returnert til USA, ifølge Time Magazine.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135371.html

Previous:
Next:

bensin