Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan du får de beste gass kjørelengde ut av en CRV

The Honda CR-V er en SUV crossover kjøretøy som blander på størrelse med en større SUV med gass kjørelengde på en bil. Fordi bilen har en mindre 40 sylindret motor, betyr det ikke bruke opp så mye gass, gir det en høyere MPG enn de fleste andre SUVer i samme klasse. Selvfølgelig, hvis du er ute etter å få den beste gass kjørelengde ut av Honda CR-V, er det noen triks og teknikker du må følge. Du trenger
Honda CR-V
Vis flere instruksjoner
en

Kjør på motorveien når det er mulig. Fordi det er (vanligvis) mindre bremsing og stopp, trenger du ikke bruke så mye gass ved stadig akselererende bilen.
2

Rull opp vinduene. Hvis vinduene er nede, skaper dette dra og tvinger Honda CR-V til å bruke opp mer gass for å opprettholde hastigheten.
3

Slå av klimaanlegget. Klimaanlegg bruker gass til strøm og kjøle innsiden av bilen. Du kan bruke varmeapparatet, skjønt, fordi det er tatt ut av motoren duct og krever ikke overflødig bensin.
4

Bo på en konstant hastighet og kysten ned bakker. Akselererer øker forbruk av drivstoff og reduserer din MPG.
5

Følg andre kjøretøy. Hvis du kysten bak andre biler (eller spesielt semi lastebiler) det reduserer drag på din Honda CR-V. Du trenger ikke å bo rett bak lastebilen. Faktisk bor et par hundre meter bak en lastebil eller bil gir god trekk samtidig gir deg nok tid til å stoppe bilen i tilfelle bilen bremser plutselig.
6

holde dekkene riktig lufttrykk . Flate dekk kjøre ned MPG.
7

Carry kun det du trenger i bilen. Bare fordi Honda CR-V er designet for å bære tyngre nyttelast deretter standard bil, betyr ikke at du må. Ta ut golf poser eller annet utstyr fra bagasjerommet og gass kjørelengde går opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135209.html

Previous:
Next:

bensin