Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Definer Eksos

Eksos er kombinasjonen av gassene som frigis fra en motor som avfallsprodukter. Det er et resultat av forbrenningen av drivstoff, kalt sluttproduktet av en viss mekanisme av bildeler eksosanlegget. Funksjon

Selv om eksosanlegget er ansvarlig for å kaste eksos, har den andre funksjoner i tillegg. Det roer ned motoren lyden av bilen når du kjører, og konverterer unspent drivstoff inn brukt brensel.
Eksosmanifolden

eksosmanifold er kanskje den viktigste delen av eksosanlegget. Uten den, ville eksosen ikke kunne overføres fra eksos del av motoren topplokk til eksosrør.
Katalysator

annen viktig middel i ferd med utslipp avgasser er katalysatoren. Det er designet for å redusere giftigheten av eksos, og ble utviklet tidlig på 1970-tallet da luftforurensning var blitt et betydelig problem.
Som de viktigste komponentene

Den andre viktigste deler av systemet gjort for å utvise eksos er eksosrøret og eksosrøret. Eksosrøret kobler komponentene i eksos-systemet, mens eksosrøret går til baksiden av bilen der eksosen slippes.
Sammensetning

Eksos regnes som giftig og forurensende. De skadelige eller giftige stoffer som utgjør eksos omfatter karbonmonoksid, hydrokarboner og nitrogen oksid. Av denne grunn er det utslipp standarder, krav som er satt spesifikke grenser for hvor mye miljøgifter som kan la inn i miljøet (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135201.html

Previous:
Next:

bensin