Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Fordelene av en full tank av gass

Med økningen i gasspriser, er det smertefullt å tilbringe siste dollar fylle opp. Du er fristet til å sette i $ 5 verdt av gass og tilbringe resten av pengene dine på noe annet. Mens det er flere udokumenterte teorier om fordelene med en full tank av gass, er det klare fordeler. Sikkerhet

Å ha en full tank av gass betyr å måtte gjøre færre stopp, som er en stor ting i dårlig vær. Ifølge Department of Military Affairs '"Montana Winter Survival Guide," det er en god idé å alltid holde en full tank av gass. Hvis behovet være, stoppe ofte og fylle opp, spesielt hvis ledet inn i ukjent territorium. Du er mindre sannsynlig å bli strandet med en full tank av gass. Men hvis du skulle bli sittende fast i snø, gjørme eller annen uønsket værforholdene hinder, en full tank av gass vil alt du kjøre motoren og varmeapparatet for lengre intervaller.
Winterizing Fordeler

Vinterklargjøring din bil er en nødvendighet, spesielt i kaldere klima.

Kjøring om vinteren betyr noen ganger arbeider med under-minusgrader. Å holde bilen i god form i løpet av denne sesongen, er riktig pleie et must. Sammen med å ha bremser, batteri og frostvæske sjekket, topping av dine væsker, montering vinterdekk og strømpe bilen med vinter børster, klær og is remover, holde masse gass i tanken. Ifølge Carcare.org, bør gasstanken alltid holdes --- i det minste --- halvfull. Dette reduserer sjansen for gass linjer frysepunktet.
Praktiske

Alle som vil fortelle deg hvor vanskelig det er å måtte stadig fylle opp. Forestille trenger å stoppe på en overfylt stasjon før jobb og vente i kø for gass. Ikke bare er dette irriterende, kan det gjøre deg sent. Med full tank, må du gjøre færre stopp på stasjonen, som synes å skje i løpet av de mest ubekvemme tider. Vurdere å fylle opp tanken i begynnelsen av uken og så igjen i midten av uken.
Kondens

I tillegg holder en full tank av gass vil minimere kondens i tanken. Ekstra fuktighet i tanken kan forårsake rust fra innsiden og ut. Hvis du er bekymret for gassen forverret, vurdere å kjøpe drivstoff stagproduktene. Disse produktene kan finnes i mange hardware butikker og på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135498.html

Previous:
Next:

bensin