Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Måter å få bedre gass kjørelengde

Du kan ikke være i stand til å gjøre noe med gasspriser, men når det gjelder å forbedre gass kjørelengde, er du i kontroll. Noen endringer i kjøremønster kan føre til lavere drivstoff regninger - og mindre tid bak rattet. Omsorg for din bil

God gass kjørelengde begynner under panseret. Sjekk din tennplugger jevnlig, og sjekke luft og drivstoff filtre for skitt og rusk minst to ganger i året. Venstre ukontrollert og skitne, kan de kompromiss drivstofforbruk og føre til at bilen til å utføre poorly.Also, vedlikeholde dine dekk og sikre at de er riktig lufttrykk i henhold til produsentens anbefalinger. Under-oppblåst dekk kan være usikre, og de også redusere drivstofforbruket.
Mens Driving

Ta noen ekstra minutter på hver tur for å beregne din gass kjørelengde. Dette vil bidra til å indikere om bilen ikke kjører optimalt. Når på veien, hva du kan for å holde ut av treg trafikk. Unngå rushtiden ved å forlate tidligere eller senere. Den beste drivstofføkonomi resultater fra de stødigste hastigheter. Akselerasjon fører til ekstra drivstoff bruk. Hvis du holder hastigheter konsekvent, kan du ta 30 prosent av din strømregninga. Minimere behovet for å bremse ved å forutse trafikkforhold - være på vakt for forsinkelser og røde lys foran og bremse med friløp når mulig.Hvis du har mange slutter å lage, sentralisere ærender slik at du redusere kjøretid, og prøve å gjennomføre all virksomhet på så få steder som mulig. Sett klimaanlegget til "økonomi" eller "resirkulering", slik at du ikke chilling den varme luften som strømmer inn fra utsiden.
Da reiser eller Ferierer
< p> Enten du reiser på ferie eller forretningsreise, begynne turen tidlig, når trafikken er lysere. Du vil stoppe og starte sjeldnere og lagre gass. Stopp for måltider eller pauser når trafikken er på sitt peak.As du planlegger ferien, velger en ferie sted hvor bare minimal kjøring vil være nødvendig etter du ankommer. Og hvis du må reise langt, kombinere offentlig transport eller fly eller tog reise for en del av reisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135161.html

Previous:
Next:

bensin