Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

De beste måtene å spare energi i Transport

Mye av energien som forbrukes i USA går mot transport, spesielt kjøring av biler, i form av drivstoff. De fleste biler kjører på bensin, et derivat av petroleum, hvorav de fleste mye bli importert inn i landet fra utlandet, ofte ved store utgifter. Heldigvis finnes det en rekke måter for konservering av energien som brukes i transport. Bruke offentlig transport

bruk av offentlig transport, for eksempel buss, tog og t-bane, er en av de enkleste måtene å redusere transport-relatert energibruk. Med masse transport, er energiforbruket per passasjer nesten alltid mindre enn dersom passasjeren skulle reise den samme distansen i en bil.
Car Pool

Carpooling, i som passasjerer dele ritt til jobb eller skole, er en annen utmerket måte å redusere drivstofforbruket. På mange områder er carpools lov til å bruke spesielle baner, slik at de kan gå raskere, med mindre start og stopp, og dermed forbedre sin drivstoffeffektivitet.
Drive Trygg

En måte som drivstoff kan bevares, er å kjøre mindre aggressivt. Raske akselerasjoner og bråbremsing spise opp en stor mengde drivstoff. Hold deg til jevn akselerasjon og bremsing, og maksimere bruken av cruise control, som gjør særlig effektiv bruk av motoren.
Hold dekk fylt

Den enkle handling holde dekk fylt minsker mengden av arbeid motoren din har å gjøre for å flytte bilen, og dermed bedre drivstoffeffektivitet.
Hold Engine Tuned

Holde motoren i forsvarlig arbeidsmiljø Bestillingen vil maksimere ytelsen, og dermed spare bensin. Ifølge Oregon Department of Transportation, oljeskift og luftfilter reduserer regelmessig arbeidet krevde av motoren din. Omvendt kan skitne luftfiltre, gamle tennplugger og lave væskenivåer skade drivstofføkonomi.
Kombiner Trips
p Hvis det er mulig, konsolidere turer for å minske mengden av kjøring. For eksempel, i stedet for å lage egne turer for flere ærend, hvis de er i nærheten, utføre alle av dem på en gang, og dermed redusere drivstofforbruket.
Drive Lettere Kjøretøy
< p> Ifølge InterAcademy Council, en forskergruppe, lettere kjøretøy er langt mer drivstoffeffektiv enn tyngre kjøretøyer. Hvis mulig, kjøre en mer kompakt bil, og velger en med en manuell girkasse.
Unngå Dra

Tegninger eller tilbehør som minske den aerodynamiske strukturen i en bil kan føre til større drag på bilen, og øker drivstofforbruket. Fjern takstativ og andre store gjenstander, og erstatte dem med interne lagringsenheter.
Gå eller sykle

Ifølge Oregon Department of Transportation, turgåing og sykling er både mer effektiv bruk av energi enn å kjøre bil. Hvis du reiser bare en kort avstand, vurdere å ikke bruke et motorkjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135355.html

Previous:
Next:

bensin