Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bruke Marvel Mystery Oil Som en Gas Stabilizer

Marvel Mystery Oil ble først utviklet i 1920-årene for å holde motor forgassere og drivstoffsystem rene og fri for avleiringer laget av sterkt blyholdig bensin. Men ikke utelukkende markedsført som sådan, kan Marvel Mystery Oil brukes som drivstoff stabilisator og når de brukes på årsbasis vil forlenge levetiden til drivstoff for ett år. Prosedyren kan gjentas så mange som fem ganger åpner for en utvidet lagring av drivstoff levetid på fem år. Den kan også bli brukt som en stabilisator for diesel-og bio-diesel drivstoff på samme måte som bensin. Du trenger
Marvel Mystery Oil
Målebeger
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mye drivstoff som er ment å være stabilisert med Marvel Mystery Oil (MMO), ved å formulere beløpet basert på 4 gram av MMO for hver 10 liter bensin eller diesel.
2

Fyll målebegeret med mengden av MMO nødvendig for en skikkelig blanding .
3

Ta lokket av bensintanken eller beholderen og plassere tuten av trakten inn i åpningen. Velg en trakt med en fleksibel utvidelse tut for innfelte drivstoff rør og åpninger.
4

Hell riktig mengde Marvel Mystery Oil fra målebegeret inn i trakten. Vær sikker på at alle MMO har kommet inn i tanken eller i en container før du fjerner trakt.
5

Sett lokket på bensintanken eller beholder, sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135461.html

Previous:
Next:

bensin