Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Ford Focus Gass Tips

The Ford Focus er en kompakt bil designet med drivstoffeffektivitet i tankene. Gass kjørelengde er blitt en stadig viktigere faktor for de som kjøper biler. Focus kan imponere mange potensielle kjøpere med sine 24 miles per gallon vurdering i byen og dens 35 miles per gallon på motorveien, ifølge StreetDirectory.com. Få mest mulig ut av din Ford Focus kan kreve å følge noen kloke tips for drivstofføkonomi. Cruise Control

Sett cruise kontroll når du er på en tur som gir mulighet for lange strekninger av uavbrutt, konstant hastighet. Ifølge StreetDirectory.com vil bruke cruise control sikre at du opprettholder samme hastighet, noe som vil resultere i en jevnere RPM, mindre bremsing og påskynde og derfor bedre gass kjørelengde.
Forutse trafikk

Start og stopp er en av de viktigste årsakene til forskjellen i by og på motorvei kjørelengde. Dette inkonsekvent hastighet og bremsing vil dramatisk redusere Focus "drivstoff efficiency.Anticipate trafikk og endre din vanlige ruten til en med færre trafikklys og mer mulighet til å cruise på konsekvent speeds.Also bruk sunn fornuft. Hvis du blir tatt på rødt lys, er det fullt mulig at du vil bli fanget i den neste. Ikke prøv å fremskynde og slå på lyset. Ruse motoren i et utbrudd av fart fører til at motoren å brenne mer bensin, og prøver å øke hastigheten gjennom et gult lys kan være farlig.
Følg Fartsgrenser
< p> Følg fartsgrensene lagt ut på siden av veien for å forbedre gass kjørelengde. Mens du kan få til din destinasjon litt raskere, vil du forbrenne langt mer drivstoff i å gjøre det. Kjøring på redusert hastighet vil også bety mindre slitasje på bilens bremser og det kan faktisk få deg til målet raskere i enkelte tilfeller. Mange trafikklys er timet for maksimal trafikkflyt når sjåførene går på fartsgrensen.
High Gear

Drive i det høyeste giret du kan, ifølge StreetDirectory. com. Når Focus kjører i det høyeste giret motoren slår saktere. Dette reduserer antallet av eksplosjoner i sylindrene, noe som betyr at den bruker mindre drivstoff. Besparelser på opp til sju prosent kan oppnås ved å følge dette tipset.
Opprettholde fokus

Hold dekkene på din Ford Focus blåses opp til riktig nivå som angitt på doorjamb av førersiden. Også holde motoren finstemt og bruk anbefalt type og grad av motorolje. Disse små vedlikeholdsoppgaver kan legge opp til en økning på ni prosent i drivstofføkonomi, ifølge US Department of Energy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135230.html

Previous:
Next:

bensin