Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan hevert bensin fra en bil

TV-serier og filmer gjør snylte gass ser ut som en enkel ting å gjøre, og det er. Lære å pumpe bensin kan være nyttig hvis du finner deg selv uten gass i din primære bil, men ekstra gass i en av de andre bilene. Når du lære å sug gass fra en bil, kan du selv bruke teknikken til å låne gass fra eller til din gressklipper eller campingvogn. Du trenger
Clear slange /rør
Gass kan
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk gasstanken på bilen din før du innfelt slangen. Ta av lokket, plasserer du fingeren inne og kjøre den rundt litt. Nyere biler bruker et sikkerhetsnett inne i gasstanken som tar form av en klar skjerm. Dersom bilen har en skjerm, kan du ikke sug gass fra det fordi røret ikke vil passe.
2

Place en klar slange eller rør inn i gasstanken på bilen, og husk å vri det litt slik at den glir inni enkelt. Dette røret vil fungere som din middel til å få gassen ut av bilen og inn i boksen.
3

Angi tom gass kan på bakken ved siden av bilen. Gassen kan være lavere enn gasstanken for snylte på jobb. Hvis det er for høyt, vil gassen ikke strømme inn i kan.
4

knele ned litt slik at du er vendt mot gasstanken. Dette gjør det lettere for deg å overføre gassen. Suge forsiktig på slangen, med en jevn og flytende bevegelse. Prøv å ikke suge for hardt med mindre du vil ende opp med gass i munnen.
5

Stick enden av slangen som du hadde i munnen inn gassen kan så snart du føler gassen stiger i røret. Tyngdekraften vil føre gassen til å bevege seg fra tanken, inn i slangen og ned i spannet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135225.html

Previous:
Next:

bensin