Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bli kvitt dårlig gass i en bil

Biler trenger bensin for å kjøre skikkelig. Men selv på en full tank, kan sjåførene opplever vanskeligheter. Motoren ikke starter, mangel på motorkraft, eller motorer som frese og kjøre på - disse er alle tegn på dårlig bensin. Så snart den er dårlig bensin i tanken, har det enten til å komme ut igjen, eller det må være "fast" på en eller annen måte. Ignorerer dårlig gass kan føre til tilstopping, steiling, svak motorkraft og uregelmessig forbrenning. Du trenger
hageslange
Gass kan
Dry bensin
Høy-oktan bensin
Octane booster
Vis flere instruksjoner
1

Fjern tanken og bli kvitt den dårlige gass. Dette er den mest effektive måten å bli kvitt bensin uten å skade motoren på bilen. Det er imidlertid også den mest arbeidskrevende og komplisert. Hvis du ikke er en utdannet mekaniker, kan det være best å leie noen til å gjøre dette for deg.
2

Hevert gassen ut av tanken. Plasser den ene enden av en hageslange til gasstanken. Sett den andre enden i en tom gass kan. Pass på at gassen kan plasseres lavere enn gasstanken. Fjern slangen fra gassen kan og forsiktig suge på enden. Tilbake slangen til gass kan så snart du føler gassen går gjennom slangen. Tyngdekraften vil flytte gass fra tanken og inn gassen kan.
3

Legg tørr bensin på tanken. Tilgjengelig i Bildelbutikker, er tørr bensin designet for å absorbere vann uten å påvirke ytelsen til motoren. Vann er et av de mest vanlige bensin forurensninger. Når de pumpes inn i en gass-tank, det synker til bunns og blir umiddelbart presses inn i motoren. Siden vann ikke vil forbrenne, fører det til at motoren til pop og frese.
4

Fyll tanken med høyoktan gass og deretter legge en oktan booster. Gjenta to til tre ganger, og legger gass hver gang at tanken faller under en halv tank. Denne metoden vil utvanne den dårlige gass ved å blande det med god, slik at motoren til å kjøre ordentlig før den dårlige gassen er borte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135454.html

Previous:
Next:

bensin