Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øker jeg Fuel Economy på en 2000 Chevy Pickup Truck?

En Chevy pickup lastebil kan gjøre mange ting. Det kan gå off-road og takle terreng som andre kjøretøy ikke kan. Det kan hale og slep store, tunge gjenstander eller nyttelast. Det kan til og med gjøre den kjedelige oppgaven med å kjøre en daglig arbeid pendle. Men, er det én ting den ikke kan gjøre oppnå samme gass kjørelengde som en liten kombi eller sedan. Likevel er det ikke umulig å hjelpe din lastebil blir mer drivstoffeffektiv. Tvert imot, det er skritt du kan ta umiddelbart for å forbedre gass kjørelengde på Chevy lastebil. Instruksjoner
en

Begrens vekten av 2000 Chevy pickup lastebil. Lastebilen er allerede tungt nok. Tillegg av ekstra vekt vil plassere en større belastning på motoren og få den til å guzzle mer gass. Du kan enkelt redusere lastebilens vekt ved å fjerne deler som ikke er nødvendige til sin drift. For eksempel, hvis lastebilen har et stikk som du aldri bruker, fjern det. Det samme gjelder for store dekk, rull barer, step barer, grill vakter, bed rails, campingvogn skjell og alle andre ettermarkedet tilbehør.
2

Haul eller taue last bare når det er nødvendig. For eksempel, hvis du har en last av tømmer eller konstruksjonsmateriale i sengen din, ikke dra det rundt i byen hele dagen. Losse det så snart du kan. Igjen, kan vekten legge opp raskt, og bare 100 pounds vil tappe drivstoff effektiviteten med opptil 2 prosent, ifølge statistikk utgitt av Federal Trade Commission.
3

Løsne lastebilens fire- hjulstrekk og bruk to-wheel drive så ofte som mulig. Hvis du har firehjulstrekk på Chevy lastebil, så vet du det kan være hendig funksjon i dårlige kjøreforhold. Imidlertid øker firehjulstrekk også gass bruk. Ikke bruk firehjulstrekk på tørt fortau eller i alle forhold der to-wheel drive vil være nok.
4

Drive Chevy pickup ansvarlig. Dårlig gass kjørelengde kan ikke være helt på grunn av lastebilens design. Faktisk dine kjørevaner spille en viktig rolle i drivstoffeffektivitet. Chevy pickup ble ikke bygget for fart nedover motorveien, racing fra trafiklyset til trafiklyset eller stoppe på en femøring. Slik aggressiv kjøring, i henhold til Department of Energy, kan kutte din drivstofføkonomien med cirka 33 prosent.
5

Endre lastebilens motorolje. Skitne, ineffektiv olje vil føre til at motoren i din Chevy truck til kampen, på grunn av økt friksjon og slitasje. Ren olje vil hjelpe den kjøre effektivt og bruke mindre gass. Hold luftfilteret rent. Kontroller filteret hver gang du endrer lastebilens olje. Også, regelmessig overvåke lastebilens dekkene, noe som gjør at de sitter helt fylt opp til trykket notert på sideveggene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135432.html

Previous:
Next:

bensin