Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tips for å spare penger på bensin

Spare penger på bensin ikke må ende på billigste bensinstasjon i byen, selv om det hjelper. Det er justeringer du kan gjøre til din bil for å sikre bedre gass kjørelengde, og dermed spare penger på gass. Avhengig av hvilken bil du kjører og gjennomsnittlig gass kjørelengde, kan besparelsene virkelig legge opp etter bare en tank av gass. Dekk

Sjekk bilens brukerhåndbok for riktig dekktrykk for dine dekk. Sikre du kjører bilen din med riktig dekktrykk sparer gass kjørelengde og også sparer unødvendig slitasje på dekkene. Dekk utblåsninger fra under eller over-oppblåste dekk er farlig, og kan føre til ulykker.
Forgasser

Når de ikke er riktig justert, kan forgassere suge unødvendig bensin etter kjører altfor rik og dermed sløse bensin. Har din forgasseren kontrolleres av en kvalifisert mekaniker for å spare bensin og få bedre kjørelengde.

Injektorer

injektorer noen ganger få plugget opp, noe som er lett løses ved å kjøpe en boks med drivstoff injektor renere på din lokale nærbutikk eller automotive avdeling på ditt lokale supermarked. Følg instruksjonene på boksen og du skal se en forbedring på gass kjørelengde, og dermed spare penger.
Tune-up

Ta bilen til en mekaniker for en melodi -up. Dette inkluderer å endre tennplugger og ledninger for jevnere kjører evner. Tenningssystemet er sjekket og gass boring rengjøres. Bilens olje vil endres sammen med oljefilteret. Luftfilteret skal sjekkes og byttes ved behov. Bilens drivstoffilter vil bli endret eller i det minste kontrolleres. Bilens distributør cap og tenning rotor vil bli kontrollert eller endres. En tune-up bør utføres på bilen hver 35.000 til 65.000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135179.html

Previous:
Next:

bensin