Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan lage Bensin vare lenger

Med de stigende kostnadene for bensin rundt om i verden, er det blitt mer viktig for sjåførene å strekke sine bensin dollar og gjør at siste topp-up vare så lenge som mulig. Heldigvis kan noen ting hjelpe sjåførene oppnå nettopp det. Endre kjørevaner er en start, for å bidra til å optimalisere drivstoffeffektivitet, å holde bilen i topp mekanisk form er en annen. Det er ikke alt, det er noen flere ting du kan gjøre for å gjøre bensin varer lenger og vanligvis det innebærer å betale oppmerksomhet til detaljer. Instruksjoner
en

Sakte ned og kjøre jevnt, snarere enn å kjøre på et raskt tempo, krever plutselig bremsing og stopp. Hver gang du stopper, må du få bilen tilbake til hastighet, brenne mer bensin for å dekke samme avstand enn hvis du kjørte bilen i et jevnt tempo. Som en tommelfingerregel, følger fartsgrensene, snarere enn å kjøre fem eller 10 miles over postet grensen.
2

Tune bilmotoren på en jevnlig basis. Du bør ta deg bilen til mekaniker din hver 5000 til 10000 miles for å få den service og å sørge for at motoren går optimalt. Pass på at du endrer dine luftfiltre med jevne mellomrom også. Forskning utført av Petroleumstilsynet Conservation Research Association viser for regelmessig vedlikehold kan redusere forbruket med 6 prosent i gjennomsnitt.
3

Kontroller lufttrykket i dekkene for å sikre at de er på produsentens anbefalte spesifikasjonene. Under-oppblåst dekk har en tendens til å skape mer drag på kjøretøyet, slik at du kan brenne mer drivstoff.
4

planlegge turer slik at du ikke kaster bort tid ved å kjøre store avstander. Enten du tar en tur for å løpe ærend eller gå over hele landet, planlegge turen slik at du kan fullføre det å unngå overdreven trafikk. Også kombinere turer når du kan løpe ærend går i samme retning.
5

Bytt olje og oljefilter i bilen hver 3000 til 5000 miles for å bidra til å øke drivstoffeffektiviteten. Kontroller at du bruker karakteren anbefalt av bilprodusenten å unngå utilsiktet øke drivstofforbruket.
6

Betjene manuell girkasse bilen riktig, hvis det er det du kjører. Bare bruke kløtsjen når du skifter gir og alltid starte bilen i første gir med mindre du starter nedoverbakke. Alltid bytte til et høyere gir - når bilen ikke vil slite i det utstyret - for å spare drivstoff

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135400.html

Previous:
Next:

bensin