Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass Mil

Gass kjørelengde refererer til avstanden, målt i miles, at et kjøretøy kan kjøre på en liter eller gallon drivstoff. En forbedring i gass kjørelengde er noe mange bilister ser etter, fordi en slik forbedring vil automatisk oversette til en reduksjon i drivstoffkostnadene, som gjør en stor del av de totale bilkjøring kostnader. Men selv for dem som penger ikke er et problem, vil en forbedring i gass kjørelengde være en mulighet til å bidra i det små med å kontrollere den forestående energikrise verden står overfor hvis folk fortsetter å bruke gass på priser som brukes nå. Instruksjoner
en

Opprettholde riktig dekktrykk. Det tar mer energi til bilens motor å slå feil Dekk og dette er i siste instans gjenspeiles i bilens gass kjørelengde.
2

Drive riktig. Kjøring på riktig måte, som brukes i denne sammenheng, omfatter et bredt spekter av tiltak fra å opprettholde en moderat marsjfart (et gjennomsnitt på 55 miles i timen på motorveier er anbefalt), for å unngå for raske akselerasjoner og plutselige oppbremsing. Det inkluderer også å unngå ruter som er sannsynlig å ha stor trafikk, forårsaker lange stopp der du må holde motoren i gang og som uunngåelig vraket ødeleggelse på din gjennomsnittlige gass kjørelengde, spesielt hvis du reiser i slik trafikk blir en daglig foreteelse.

3

Limit (og når det er mulig eliminere) bruk av tilbehør som du kan gjøre uten, redusere unødvendig belastning på bilens drivstofforbruk. Permanent trekke en tilhenger (selv når du ikke trenger en), holde air condition på (selv når du åpner vinduet kunne gjøre susen) og stadig bærer et bagasjebrett på bilens toppen som du aldri bruker, er eksempler på ting som konsumerer drivstoff mens ikke tjener noen nyttige formål. Videre reduseres noe sånt som stadig bærer en bagasjebærer bilens aerodynamiske effektiviteten, noe som resulterer i betydelig gass svinn som du ikke engang merke til.
4

Ta godt vare på bilens motor. Ting å gjøre med bilens motor som har betydning for drivstofforbruk er kvaliteten på motoroljen du bruker (bruk en olje av høy kvalitet, ideelt sett en med friksjon redusere tilsetningsstoffer), drivstoff forholdet ditt forgasseren eller direkte innsprøytning mekanisme feeds til din motor (holde forgasseren riktig innstilt hvis du bruker en) og så videre. Ta godt vare på bilens motor kan kanskje ha størst effekt i form av bedre gass kjørelengde.
5

sammenligne dine gass kjørelengde statistikk med andre mennesker med lignende kjøretøy for å se hvordan du er faring. Går av statistikken gitt av leverandørene for helt nye biler kan være misvisende. Du kan gjøre veldig godt (eller svært dårlig) i form av gass kjørelengde uten selv å vite det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135143.html

Previous:
Next:

bensin