Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Louisiana bensinpumpe Lover

Louisianas gass-pumpe lover er ganske standard for en amerikansk stat og generelt vise til prising, advarsel klistremerker, og utdeling fuel.Oregon og New Jersey har mer uvanlige lover. Begge land krever at en bensinstasjon ansattes pumper din gass. Louisiana skiller seg ut for regelverk som refererer til tilskudd for pumper som dispensere drivstoff som inneholder høye nivåer av etanol. Annonsert pris

Louisiana krever leverandører av drivstoff til å omfatte alle avgifter i postet prisen på drivstoff som selges på pumpen. Den eneste referansen til skatter en pumpe kan bære er et tegn på at stater "Above Prisen inkluderer alle lokale, statlige og føderale skatter."

Leverandøren må også klart indikere om en pris er en cash eller en kreditt pris .
bevegelseshemninger Personer

En sjåfør registrert med nedsatt mobilitet kan kreve at en bensinstasjon ansatt fylle tanken på bilen på den selvbetjente prisen for drivstoff om stasjonen selger drivstoff i en butikk fra begge full service og selvbetjening pumper.
Tukling med Totalizer

Alle som endrer eller forstyrrer en totalisator knyttet til bensin eller diesel drivstoff pumper for å måle utlevering av bensin eller diesel kan bli funnet skyldig i en forbrytelse og står overfor et minimum bot på $ 5000 og /eller minimum strafferamme på to års fengsel.
Automatic dispensing

Bensinstasjoner kan ikke distribuere noen automatisk drivstoff-dispenser pumpe til bruk for allmennheten - med andre ord, ingen roboter

Leverandører kan bruke et slikt system hvis en kunden signerer en kontrakt om å bruke den og kan bruke den automatiske dispenseren bare med et kort, nøkkel eller andre sikret atkomst. Leverandøren skal levere opplæring og instruksjoner til kunden.
Demonstrasjon Grants

Louisiana kommissær for landbruk og skogbruk kan tildele en demonstrasjon stipend til en person som kjøper avansert biodrivstoff variable blending pumper som dispensere etanol blander. Tilskuddet bør brukes for å overvåke utstyr for nøyaktighet. Stipendiaten forventes å rapportere om installasjon og bruk av disse pumpene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135407.html

Previous:
Next:

bensin